Kiemelt hírek

Siófok-siker, görög stílussal

Horváth Károly örül, hogy a hiányzók helyére beugrók is bizonyítottak.

Kapcsolódó cikkek

Megszakadt a Debrecen nagy sorozata! A hajdúságiak hét győztes meccs után 0-0-s döntetlent játszottak a BFC Siófok otthonában az OTP Bank Liga nyolcadik fordulójában. A meccs utáni sajtótájékoztatón szóba került, hogy az egy pont megszerzése siker-e a hazaiak számára? Horváth Károly, a Balaton-partiak szakmai igazgatója a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, hogy egyértelműen örül az eredménynek, de egy kicsi hiányérzet azért van benne.

– Arról folyik a vita, hogy siker, vagy nem siker?! Szerintem egyértelműen az…
– Nagyon jól látja, és végtelenül örülök a döntetlennek, mert egy olyan csapatot sikerült megállítanunk, amely eddig minden meccsét megnyerte – mondta a Rangadónak nyilatkozva Horváth Károly, a BFC Siófok szakmai igazgatója. – Arról nem is beszélve, hogy köztudottan sokkal-sokkal jobb körülményekkel rendelkezik a Debrecen, mint a Siófok. Arra gondolok például, hogy ha hiányzik egy játékos, akkor sokkal könnyebben pótolják, mint mi.

– Igaz, ami igaz, ezúttal nem küldhette pályára együttesét a legerősebb összeállításban!
– Azért is tartom sikernek ezt a pontszerzést, mert Huszák Tamás, aki alapemberünk, nem játszhatott, hiszen Debrecenből került hozzánk kölcsönbe, Bozsovics pedig az előző meccsen megsérült. Ez azért siker, mert akik az ő helyükre kerültek, bizonyították, hogy rájuk is lehet számítani. Ha egy picit higgadtabbak vagyunk, akkor talán nagyobb siker lenne ez a kis siker.

– Olyan volt ma a Siófok, mint a 2004-ben Európa-bajnok görög válogatott, amely nem engedte kibontakozni ellenfeleit.
– Ugyanez volt a célunk, de a kontrákra jobban kellett volna koncentrálni, és pontosabban befejezni, elég, ha csak Haraszti helyzetét említem, vagy az utolsó beívelést, amelyeknél csak rajtunk múlt, hogy gólt szerezzünk. Ezért van egy kis hiányérzetem, más miatt nincs!

Olvasói sztorik