Hírek

127 milliós BL-prémium Dárdainak?

Hatalmas összeg üti a magyar sikeredző markát, ha nemzetközi kupaszereplést érő helyen zárja az idényt a Hertha. A BL 400, az Európa-liga 250 ezer eurót ér.

Kapcsolódó cikkek

A berlini klubnál rögzített prémiumokat a Bildcímű lap szellőztette meg. Eszerint Dárdai szerződésében állítólag az szerepel, hogy 400 ezer eurós, vagyis 127 millió forintos jutalmat kapna, ha együttese kiharcolná a BL-indulást érő helyek egyikét és 250 ezer eurót (79 millió forintot), ha a második számú sorozatban, az Európa-ligában indulhatna a klub.

Ki ne tudná, hogy a hónapok óta remeklő Hertha csodák csodájára 16 forduló után a harmadik a Bundesliga-tabellán, kilenc győzelem mellett két döntetlent játszott, s öt veresége van. A Dárdai-fiúk legutóbb a Darmstadtot oktatták idegenben (0-4), csak a Dortmund és az éllovas Bayern München előzi meg őket.

– Aki nap mint nap lát minket, tisztában van vele, hogy ez nem egy csoda, csak kemény munka. Ha jól megnézzük, még szerencsénk sem nagyon volt mostanáig – pillantott vissza Dárdai Pál, aki a hírek szerint évi 600 ezer eurós, vagyis 190 millió forintos fizetésért teszi a dolgát – fantasztikusan – Berlinben. Ezt az összeget dobná meg a nemzetközi kupát érő 400, vagy 250 ezer eurós prémium. Szívből kívánjuk, hogy az idény végén a magasabb összeget utalja a Hertha…

Olvasói sztorik