Hírek

„Vissza kell jutnunk az élvonalba”

A nyíregyházi Zoran Kosztics számára a győzelem a legfontosabb, és köszöni a szurkolók biztatását.

Kapcsolódó cikkek

Zoran Koszticsot nagyon kedvelik az NB III-as Nyíregyháza szurkolói. Joggal, hiszen a 32 esztendős szerb játékos nagy küzdő, a pályán sohasem adja fel, a pengés focisták közé tartozik. Utóbbira példa a kis Loki elleni második, esernyős csel után lőtt gólja.

Csupaszív játékos és az új idényben igencsak eredményes is. Öt meccsen rezgette meg az ellenfél hálóját. A már említett NB III-as nyitányon kétszer talált a debreceni kapuba, Nyírbátorban szintén szerzett gólt, Tiszaújvárosban pedig háromszor mattolta az ellenfél kapuját.

– Három gólt még sohasem szereztem egy mérkőzésen, szerencsére ez már a múlté, hiszen Tiszaújvárosban sikerült. Persze örülök neki, de a legfontosabb az, hogy nyertünk – mondta a szon.hu-nak Kosztics.

Hozzátette, számára mindegy milyen poszton játszik, a lényeg az, hogy jobbról legyen lehetősége a kapu felé húzni. Aztán jöhet a gólőröm, mindegy hogy ki a találat szerzője.

– Mindenki örül, ha a kapuba talál, de nekem nem az a lényeg, hagy én legyek az. A csapat nyerjen, ez a legfontosabb. Így vagyok ezzel a mostani bajnokságban is, ami ugyan a harmadik vonal, ám itt sem könnyű gólt szerezni, mert mindenki ellenünk akar bizonyítani. Ez természetes, miként az is, hogy mihamarabb vissza kell jutnunk az élvonalba. Ezért kell minden meccsen maximálisan összpontosítani és az edzéseken keményen dolgozni – fogalmazott.

Azt is elárulta, hogy sokat köszönhet a csapat a szurkolóknak. Legutóbb Tiszaújvárosban is sokan buzdították a Szparit, ez pedig erőt ad a játékosoknak.

Olvasói sztorik