Hírek

Trollkodtak a diósgyőri szurkolókkal

A DVTK kalandparkjában a végső megfejtés a DVSC.

Kapcsolódó cikkek

Hétfőn nyitotta meg kapuit a lillafüredi DVTK-kalandpark, az ország első és egyetlen futball tematikájú attrakciókat is felsorakoztató kalandparkja. A dehir.hu egyik olvasója már tesztelte is a park attrakcióit, melyek között van egy úgynevezett pánikszoba.

„Szereted a focit és a szabadulós játékokat? A PÁNIQ SZOBA legújabb produkciójában mindezt egyben átélheted. Repülj vissza az 50-es évekbe, éld át és változtasd meg a történelmet 90 perc alatt! A speciális logikai és ügyességi játékelemeket tartalmazó többtermes pályarendszer minden képzeletet felülmúl! Ha kreatív vagy, jó a megfigyelőképességed, akkor képes leszel legyőzni az akadályokat, és egyenes az út a szabaduláshoz. Fejtsd meg a kódot, oldd meg a kirakóst, találd meg a titkos feliratot és szerezd meg a kulcsot!” – áll a leírásban.

Nem szeretnénk senkinek sem elrontani az élményét, és bizonyára hamar meg is változtatják majd a végső kódot, mert az jelenleg alaposan meglepi a diósgyőri drukkereket. A kód ugyanis olvasónk elmondása alapján nem más, mint a DVSC – írja a dehir.hu.

Olvasói sztorik