Hírek

Élete végéig ápolásra szorul Törőcsik

Továbbra sem tudja ellátni magát, Martos Győző szerint a vécére sem tud egyedül kimenni.

Kapcsolódó cikkek

Az Újpest egykori legendás futballistája, Törőcsik András tavaly március óta két agyműtéten esett át, azóta lábadozik, és barátai szerint könnyen lehet, hogy élete végéig kórházban kell maradnia, mert ápolásra szorul – írja a Blikk.

Több intézményben folytatták a gyógykezelését, az elmúlt másfél esztendőben pesti és vidéki kórházakban és szanatóriumokban is megfordult az egykori válogatott csatár. Jelenleg Budakeszin, az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetben ápolják. Infúziókúrát kap, hogy erősödjön, a barátai is rendszeresen látogatják.

Törőcsik ismerősei közül Martos Győző, a Ferencváros egykori kiváló válogatott védője a napokban járt az intézményben.

– Törő egészen jó színben van, sokkal jobb állapotban, mint az utóbbi időkben bármikor – mesélte a napilapnak Martos Győző. – Kisimult az arca, jó a közérzete. Úgy vettem észre, le is nyugodott kicsit. Korábban szinte két percig nem tudott egy helyben maradni, mindig menni akart valahová. Jót tesz neki, hogy végre egyedül van a szobájában. Persze az is fontos, hogy naponta elviszik masszíroztatni és megmozgatják, karbantartják az izmait.

A zöld-fehérek legendája reménykedik benne, hogy Töröcsik meggyógyul, még ha jelenleg messze is van ettől.

– Úgy tűnik, végre tényleg elindult a gyógyulás útján. Persze az aggasztó, hogy továbbra is képtelen ellátni magát. A vécére sem tud egyedül kimenni – tette hozzá Martos. – Jelenleg nem látok esélyt arra, hogy teljesen felépül, képes lesz az önálló életre, s valaha kijöhet még a kórházból. Bízzunk a csodában! Az mindenesetre reményt keltő, hogy végre eszik rendesen. Mindenkit megismert közülünk, beszélgettünk is. Amikor pedig egyedül van, elfoglalja magát, olvasgat vagy tévét néz.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik