Hírek

Törőcsik újra a nyilvánosság előtt

Az Újpest legendájának állapota lassan javul; részt vett az UTE utánpótláskupájának díjátadóján.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Egy éve még Törőcsik András életéért küzdöttek az orvosok és aggódtak a szurkolók, hiszen az alkoholproblémáiról elhíresült egykori legendás játékoson agyműtétet hajtottak végre, most viszont újra – a megdöbbentő eset után először – a nyilvánosság előtt mutatkozott, miután elfogadta a meghívást az UTE utánpótláskupájának díjátadójára.

Szemmel láthatóan rossz állapotban van, ez a járásán is látszik, és nyilatkozni sem szeretett volna, de a DigiSport tudósítása szerint az állapota napról-napra javul, hamarosan (május elsején) pedig betölti hatvanadik életévét.

A korábbi újpesti csapattárs, Zámbó Sándor azt mondta: attól függetlenül, hogy Törőcsik tehet vagy nem tehet arról, ami vele történt, segíteni kell őt, egyben reményét fejezte ki, hogy élni fog a lehetőséggel, és a jó útra tér.

A Vasas és a válogatott egykori kiváló játékosa, Kiss László nagyon örült neki, hogy Törőcsik megismerte őt, és tudtak váltani néhány szót.

A teljes tudósítás ide kattintva megtekinthető!

A Blikk január közepén azt írta, hogy továbbra is képtelen ellátni magát, állandó orvosi ellátásra szorul, ezért egyelőre biztosan nem térhet haza a csillaghegyi rehabilitációs intézményből. Állapota nem javul, inkább stagnál, Pde pozitívum, hogy nem iszik, sőt a cigaretta sem érdekli, hónapok óta nem gyújtott rá.

Ellátásának költségeit tavaly júniustól egy évig az UTE Baráti Köre állja, a társaság havonta nagyjából 150 ezer forintot fordít a labdarúgó kezeltetésére.

Olvasói sztorik