Hírek

Győzött az U20-válogatott

Bernd Storck együttese 4-1-re győzött az U21-es csapat ellen, Telkiben.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A hónap végén kezdődő új-zélandi U20-as világbajnokságra készülő válogatottunk a megszokott délelőtti gyakorlás helyett szerdán edzőmérkőzést játszott Telkiben, amelyen az U21-es válogatott volt az ellenfele.

Az MLSz honlapjának tudósításából kiderül, hogy a három harmincperces harmadból álló összecsapáson a csapatot irányító Bernd Storck sportigazgató lehetőséget adott minden bevethető kerettagnak, csak a Ligakupa-elődöntőt játszó Nagy Dominik, Nagy Ádám, Haris Attila hármas nem lépett pályára, ők regenerációval töltötték a napot.

A mérkőzés az U20-as válogatott magabiztos, 4-1-es győzelmét hozta, a csapat góljain Zsótér Donát, Popov Patrik, Talabér Attila és Kalmár Zsolt osztoztak, míg az ellenfél találatát Kleinheisler László szerezte.

– Ezen a mérkőzésen nem az eredmény volt a legfontosabb, inkább a jó teljesítménynek örülök – értékelt a meccs után Bernd Storck. – Feltűnő volt, hogy csapatom sokkal jobban bírta a mérkőzés végét, mint az U21-es válogatott, emellett szervezetten, a taktikai utasításokat betartva játszott az együttes. Továbbra is tartom, hogy jó úton járunk, de a vb-rajtig hátralévő hetekben még több területen is szeretnénk fejlődni.

Olvasói sztorik