Hírek

Völgyi büntetőt rontott Pápán

A kölcsönbe érkező balhátvédet is soraiban tudó Lombard 2-0-ra kikapott szlovák ellenfelétől.

Kapcsolódó cikkek

Nemzetközi felkészülési mérkőzés
Lombard Pápa Termál FC – Slovan Duslo Sala (szlovák) 0-2 (0-1)
Pápa
Pápa: Szűcs L. – Zulevs, Jagodics B., Bogunovics, Völgyi – Csilus, Stieber A. – Ahodikpe, Randelovics, Frizoni – Popin. Cserék: Nagy T., Csizmadia, Pongrácz, Vankó, Király, Seye. Edző: Lengyel Ferenc
Gólszerzők: Matic (22.), Galbavy (53.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Lejátszotta nyolcadik téli felkészülési mérkőzését a Lombard Pápa, amelynek ellenfele ezúttal a szlovák másodosztály Nyugati-csoportjának harmadik helyén álló Duslo Sala volt. A találkozó mindkét félidejében esett gól, azonban mindkétszer a felvidékiek voltak eredményesek, míg a magyar csapat csak helyzetekig jutott, ráadásul az összecsapás hajrájában büntetőt hibázott a Lombard, amelyet a próbajátékon lévő Völgyi Dániel hagyott ki – írja a klub honlapja.

A tavaszias időben, ám helyenként viharos szélben lejátszott mérkőzésen többnyire mezőnyjáték folyt a pályán, aztán az első félidő felénél egy felvidéki akció után Matic közvetlen közelről, a kapufa tövénél pofozta be a labdát a Pápa kapujába. A második játékrészben aztán tovább növelte előnyét a szlovák együttes, amikor Galbavy a kapunak kissé háttal állva, váratlan mozdulattal továbbított a hálóba. A mérkőzés hajrájában tizenegyeshez jutott a Lombard, a labda mögé Völgyi Dániel állt, ám lövésébe Kolmokov kapus még belepaskolt, a lecsorgót pedig a gólvonal előtt megfogta, így maradt a kétgólos vendégsiker.

Feltűnt a pápaiaknál a 27 éves szerb csatár, Alekszandar Randelovics is, aki korábban az Orosháza és a Békéscsaba színeiben 62 másodosztályú meccsen 32 gólt lőtt.

A togói születésű de francia állampolgársággal is rendelkező Euloge Ahodikpe 32 éves és jobbszélső. Korábban már megfordult Pápán, tagja volt az NB II-es bajnokcsapatnak. A másodosztályban 27 meccsen négyszer volt eredményes, az élvonalban 25 találkozón játszott, gólt nem lőtt. A Lombard után a Diósgyőr színeiben futballozott, majd visszatért Pápára. Azóta megfordult Törökországban és Angliában is.

Völgyi Dániel már egy hete a csapattal készül, és a Győri ETO a tavaszi szezonra minden bizonnyal kölcsönadja őt Pápára.

Olvasói sztorik