Hírek

Kiprich mehetne külföldre, mégsem megy

A holland Feyenoord egykori klasszisát tárt karokkal várják, de nem hagyja itt az országot.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hiába hívja Kiprich Józsefet edzősködni korábbi klubja, a holland Feyenoord, az egykori válogatott labdarúgó nem költözik Rotterdamba. Itthon marad, pedig jelenleg munkanélküli – írja a Bors.

Igencsak kedvelték Kiprichet a Feyenoord-drukkerek, amikor az egykori hetvenszeres magyar válogatott csatár 1989 és 1995 között Hollandiában futballozott – méghozzá parádésan.

– Akár holnaptól edzősködhetnék valamelyik utánpótláscsapatuknál, mert rendszeresen hívnak, csakhogy ahhoz idős vagyok, hogy költözködjek – árulta el az ötvenéves Kiprich, akinek legjobb barátja, a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiánál edzősködő Vincze István azt ajánlotta, menjen inkább külföldre dolgozni, mert idehaza nem becsülik meg.

Kiprich amondó, a munkanélküliséggel nyáron valahogyan csak elboldogul, de amikor a késő őszi délutánokon már nincs napfény, és odahaza üldögél, búskomorrá válik. Legutóbb Környén trénerkedett, és bár együttesével kiharcolta a bennmaradást, a megye egyes klub hiába ajánl neki szerződéshosszabbítást.

– Amikor korábban igent mondtam környei barátaimnak, azért tettem, mert azt hittem, komolyan veszik a futballt – tette hozzá Kiprich. – Aztán a tavaszi idényben akadt pár olyan ottani edzés, amelyikre csak három játékos jött el… Ezek után nem folytatom Környén.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik