Hírek

Hrepka Ádámmal nem hosszabbítottak

A lejáró szerződésű futballisták közül Hrepka Ádámmal nem hosszabbítanak Szombathelyen; Guzmics Richárd és Nagy Gábor külföldre készül.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Bő két hét múlva, június 30-án hét szombathelyi futballista – Schimmer Szabolcs, Guzmics Richárd, Tóth Péter, Nagy Gábor, Halmosi Péter, Simon Ádám és Hrepka Ádám – szerződése jár le. Közülük három labdarúgó sorsa már eldőlt.

A klub honlapján Tóth Miklós ügyvezető azt mondta, mindent megtesznek, hogy egyben tartsák a keretet, az viszont biztos, hogy Hrepka Ádámra nem tart igényt a szakmai stáb, a támadó távozik.

Noha Guzmics Richárd és Nagy Gábor új szerződése szerint jelentősen nagyobb összeget kapna mint eddig, mindkét játékos külföldre készül. Mint elmondták, most van még esélyük egy jó szerződést aláírni. Konkrét érdeklődőről egyikük esetében sem tudott beszámolni a klubvezető.

Tóth Péter már távozott, Ausztriába igazolt, Schimmer Szabolcs pedig korábban hosszabbított. Simon Ádám a Palermo játékosaként kölcsönben volt a Haladásnál, a játékos és a szombathelyi klub is szeretné, ha a következő szezonra is maradhatna, de erről az olaszok mondják ki a végső szót.

– Az élő szerződésű játékosaink közül Radó Andrásért az FTC szóban tett ajánlatot, amit mi nem fogadtunk el, mivel keveselltük az összeget. Radó iránt egyébként belföldről és külföldről is van érdeklődés, ám konkrét vételi ajánlat nem érkezett – mondta Tóth Miklós. – Predrag Bosnjak már korábban az FTC-be igazolt, Halmai Ramon pedig valószínűleg az MTK-ban folytatja pályafutását. Lesznek érkezők is, az utánpótlásból Jancsó András, Rácz Barnabás, Tóth Martin és Tihanyi Olivér az első csapattal kezdi el a szerdai felkészülést, és a kölcsönjátékosok is nálunk indítják a munkát. Emellett vannak konkrét kiszemeltjeink, akikkel jól haladnak a tárgyalások és a felkészülés második hetére próbajátékosokat is várunk.

Olvasói sztorik