Hírek

Jégkrémmel gyógyul Törőcsik

A fővárosi Nyírő Gyula Kórházban folytatódik az egykori klasszis játékos agyműtét utáni gyógykezelése.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Törőcsik egy budafoki mulatság után elesett, és olyan erősen beütötte a fejét, hogy márciusban agyműtétet hajtottak végre rajta. Kevesen mehetnek be hozzá, a Bors című napilapnak egy családi barát beszélt az állapotáról: ő úgy értékelte, hogy az egykori klasszis gyógyulófélben van.

– Régi barátom Andris, ezért amint lehetett, bementem hozzá – mesélte az asszony. – Örömmel fogadott, elvégre három évtizedes barátság fűz hozzá. Kérdezte is, mikor megyünk a BVSC-be, mert azt a klubot nagyon szerette. Ottjártamkor Polonkai Zoltán is vendégeskedett nála a kórházban, pörköltet vitt neki. Sajnos Andris a cigarettáról nem szokott le, vittem be neki, óránként egyet elszívhat. Nem csak az állapota, a kedve is örvendetesen javul: lejött velem a kórház büféjébe, ahol kedvenc jégkrémével és egy kávéval leptem meg őt.

A családi barát elmondta, Törőcsik mozgása egy kicsit lassúvá vált, de mindent megért, reagál a külvilágra, az ismerőseivel érthetően kommunikál, röviden: gyógyul. Annak kifejezetten örül, hogy a régi haverok, egykori játszótársak meglátogatják, járt benn nála például az egykori újpesti válogatott balszélső, Zámbó Sándor is.

Olvasói sztorik