NB I

Törőcsik András élet és halál között

Agyműtétje után napok óta kómában van az Újpest egykori kiváló játékosa.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

FRISS:

Pénteken vagy szombaton felébreszthetik az altatásból Törőcsik Andrást. Polonkai Zoltán, az ex-futballista közeli barátja az MTI-nek csütörtökön azt mondta: Törőcsik nővérével egész délután a kórházban volt, ahol az orvosok ezt a tájékoztatást adták nekik. Egyúttal megerősítette, hogy Törőcsik hétfőn névnapi partin volt, elesett, s olyan súlyosan beütötte a fejét, hogy kórházba kellett szállítani. A Merényi Gusztáv Kórházban operálták meg, egy vérömlenyt távolítottak el az agyáról, s a beavatkozás óta az intenzív osztályon fekszik mesterséges kómában.

Korábban írtuk:

Élet és halál között lebeg Törőcsik András, az Újpest egykori 45-szörös válogatott legendája, akin a Merényi Gusztáv Kórházban agyműtétet hajtottak végre – írja a Nemzeti Sport Online.

Hétfőn egy névnapi összejövetelen volt, elesett, és olyan súlyosan beütötte a fejét, hogy kórházba kellett szállítani. A Merényi Kórházban agyműtéten esett át, azóta az intenzív osztályon fekszik kómában. Olyan szerencsétlenül esett el, hogy az arcán is súlyos sérülések keletkeztek.

A háromszoros magyar bajnok és kupagyőztes Törőcsik az 1978-as és az 1982-es világbajnokságon is szerepelt a válogatottban. Az 58 éves egykori sportolót korábban is többször kezelték kórházban, legutóbb 2013 júniusában, amikor stroke-ot kapott. Alkohol- és életviteli problémái hosszú évek óta közismertek.

Az MTI érdeklődésére a kórház megerősítette az információt, részleteket azonban nem közölt, arra hivatkozva, hogy a család ehhez még nem járult hozzá.

„Tájékoztatom, hogy a beteg hozzátartozója semmilyen információ kiadásához nem járul hozzá, így kérését elutasítom” – írta a Rangadó.hu érdeklődésére Dr. Vályi-Nagy István főigazgató megbízásából Dr. Müller Péter orvosigazgató.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik