Hírek

Pénzbüntetés már az NB III-ban is

A szövetség megbotránkoztató rigmusok miatt bírságolta meg a budaörsi és a szegedi klubot.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága március 27-i ülésén az alábbi határozatokat hozta:

OTP Bank Liga

Az Újpest–Diósgyőr mérkőzéssel kapcsolatban rendezési hiányosságok, a hazai szurkolók részéről történt pirotechnikai eszközök használata és megbotránkoztató rigmusok bekiabálása miatt az Újpestet 250 ezer forint, a vendégszurkolók részéről történt megbotránkoztató rigmusok bekiabálása miatt a Diósgyőrt 50 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezték.

A Lombard Pápa – Haladás mérkőzéssel kapcsolatban a hazai szurkolók részéről történt megbotránkoztató rigmusok bekiabálása miatt az Lombardot írásbeli figyelmeztetésben, a vendég szurkolók részéről történt megbotránkoztató rigmusok bekiabálása miatt a Haladást 100 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezték.

Magyar Kupa

Csizmadia Csaba (Lombard), Beke Péter (PMFC) és Polényi Gábor (Nyíregyháza) 1-1 soron következő Magyar Kupa országos főtábla mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A Debrecen–Nyíregyháza mérkőzéssel kapcsolatban a hazai és a vendég szurkolók részéről történt megbotránkoztató rigmusok bekiabálása miatt a Debrecent 100.000, a Nyíregyházát 50 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezték.

A Pécs–Újpest mérkőzéssel kapcsolatban rendezési hiányosságok miatt a Pécset 50 ezer forint, a vendégszurkolók részéről történt pirotechnikai eszközök használata és megbotránkoztató rigmusok bekiabálása miatt az Újpestet 150 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezték.

Az Újpest–Pécs mérkőzéssel kapcsolatban rendezési hiányosságok, a hazai szurkolók részéről történt pirotechnikai eszközök használata és megbotránkoztató rigmusok bekiabálása miatt az Újpestet 100 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezték.

NB III

A Budaörs–Csákvár mérkőzéssel kapcsolatban a hazai szurkolók részéről történt megbotránkoztató rigmusok bekiabálása miatt a Budaörsöt 50 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezték.

A Soroksár – Szeged 2011 mérkőzéssel kapcsolatban rendezési hiányosságok miatt a Soroksárt írásbeli figyelmeztetésben részesítette, a Szegedet szurkolói részéről történt pirotechnikai eszközök használata és megbotránkoztató rigmusok bekiabálása miatt 100 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezték.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik