Hírek

Dzsudzsák bejátszotta a széleket

Szerdai gyűjtőcikkünkben a külföldön játszó honfitársaink teljesítményét összegezzük.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Lovrencsics Gergő a szünetben lépett pályára a lengyel Lech Poznan csapatában az orosz FK Krasznodar elleni felkészülési mérkőzésen. A magyar válogatott szélső egy félidőt játszott a 0-0-ra végződő találkozón.

Megyeri Balázs csapata, a görög listavezető Olimpiakosz hazai pályán 2-0-ra verte a Panioniosz együttesét. A magyar hálóőr ezúttal is a kispadon kapott helyet a bajnokságot veretlenül vezető csapatban.

Dzsudzsák Balázs kezdőként lépett pálya az orosz Dinamo Moszkva csapatában a lengyel Zawisza elleni 2-1-re megnyert felkészülési mérkőzésen. A magyar válogatott játékos az első félidőben a jobb oldalon futballozott, míg a második játékrészben a bal szélen kapott lehetőséget, amíg a 72. percben le nem cserélték.

A ciprusi élvonalban Kovács Zoltán klubja, a kiesés elkerüléséért küzdő Arisz Limasszol a listavezető AEL csapatával játszott 1-1-s döntetlent. A magyar kapus a mérkőzésen több bravúrt is bemutatott, ezzel aktív részese lett az éllovas elleni pontszerzésnek.

Babos Gábor és Bodor Boldizsár is a kispadról nézte végig, hogy a NAC Breda 1-1-s döntetlent ért el kiesés ellen küzdő NEC Nijmegen otthonában a holland bajnokság 22. fordulójában.

Otigba Kenneth és Varga Szabolcs együttese, az ötödik helyen álló Heerenveen hazai pályán 2-0-ra kikapott a harmadik helyezett Twentétől a holland bajnokság 22. fordulójában. Otigba végigjátszotta a mérkőzést, Varga Szabolcs viszont nem került be a Heerenveen keretébe.

Olvasói sztorik