Nemzetközi foci

Hétközi forduló Hollandiában

Otigba Kenneth a Twente, Adorján Krisztián az Ajax ellen bizonyíthat.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Hollandiában hétközi fordulót rendeznek. A kiesőhelyen (16.) álló Roda JC kedden az eltiltott Németh Krisztián nélkül 2-1-re kikapott hazai pályán a negyedik Feyenoord együttesétől.

Szerdán a Babos Gábort és Bodor Boldizsárt foglalkoztató NAC Breda a kiesés ellen küzdő NEC Nijmegen vendége lesz, míg Otigba Kenneth és Varga Szabolcs együttese, az ötödik helyen álló Heerenveen a harmadik Twentét fogadja. Csütörtökön Adorján Krisztián csapata, a Groningen lép pályára az Ajax otthonában.

Szerda este a görög első osztály listavezetője, a Megyeri Balázst is foglalkoztató Olimpiakosz a Panionioszt látja vendégül. A magyar kapus csapata egyelőre veretlen a bajnokságban, míg soros ellenfele a kiesés ellen harcol, de honfitársunk csak az országos kupában szokott lehetőséget kapni, a pontvadászatban nem.

A ciprusi élvonalban is egy magyar kapusért szoríthatunk: Kovács Zoltán klubja, a kiesés elkerüléséért küzdő Arisz Limasszol a listavezető AEL ellen játszik városi derbit.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik