Hírek

Juhász Roland olyan, mint egy versenyló

A Videoton védője ismét a társaival együtt edz.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A székesfehérváriak válogatott védője néhány napja együtt edz a csapattal, minden gyakorlatot elvégez, amit a többiek, és szerdán már pályára szeretne lépni a Paks elleni Ligakupa-mérkőzésen.

– Oda kell rá figyelni, és vissza kell fognunk. Most olyan állapotban van, mint a versenylovak a futam kezdetének pillanatában, amikor egyszerre nyílnak ki a kapuk, és nagy erővel kezdenek el vágtázni. Ez egyrészt persze örömteli dolog, ugyanakkor nekünk az a dolgunk, hogy vigyázzunk arra, nehogy esetleg egy járulékos sérülés következzen be – magyarázta a vidi.hu oldalon Purger Szilárd, a csapat fizioterapeutája. – Hogy szemléltessük, mennyire gyors volt Juhász visszatérése: eredetileg december elejére terveztük, hogy ismét együtt fog tudni készülni a csapattal, ehhez képest egy hónappal előrébb tart. Rengeteget dolgozott, hogy még idén ismét pályára léphessen, és végig hitt benne. A következő tíz napban két Ligakupa-meccset fogunk játszani, és szerintem minden esélye megvan arra, hogy valamelyiken, vagy akár mindkettőn pályára léphessen.

Juhász Roland megerősítette, hogy ismét együtt készülhet a csapattal, minden gyakorlatot el tud végezni, amit a többiek, és semmilyen fájdalmat nem érez. Hangsúlyozta: szerdán, a Paks ellen szeretne pályára lépni.

Olvasói sztorik