NB I

Juhásznak ugrott a román-meccs

Néhány hétig nem léphet pályára a válogatott védő.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A válogatott és Videoton védője a Győri ETO elleni, vasárnapi mérkőzésen sérült meg. A hétfő délelőtti orvosi vizsgálaton komolyabb térdsérülést diagnosztizáltak nála.

– A belső két szalagom sérült meg, előreláthatólag jó néhány hetet kell kihagynom – nyilatkozta klubja honlapján Juhász Roland. – Nagyon csalódott vagyok, hiszen végre kezdtem ismét jó formába lendülni, a válogatottba is visszakerültem, ahol több fontos meccs is vár ránk a következő hónapokban. Egy sérülés sosem jön jókor, de most talán a lehető legrosszabbkor sérültem meg. Mindenesetre próbálok optimista lenni. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy műteni nem kell a sérült lábamat.

Dr. Kovács Tibor csapatorvos megerősítette, hogy Juhász Rolandnak jobb térdében elszakadt az oldalszalag.

– Néhány hétig térdrögzítőt kell viselnie, majd ezt követően kezdheti el a rehabilitációt – mondta a vidi.hu oldalon a doktor. – Mivel nagyon friss sérülésről van szó, nehéz megmondani, pontosan mikor térhet vissza, a jelenlegi állapota szerint jó néhány hetet biztos, hogy ki kell hagynia. A válogatott felé is jeleztük, hogy sajnos nem számíthatnak rá a következő hetekben.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik