Hírek

A nap híre: válogatott öröm és bánat

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu állandó szakértője, a magyar futball iszonyait és viszonyait egyaránt kiválóan ismerő Sport Zoltán minden alkalommal az előző nap általa legérdekesebbnek ítélt focihírét kommentálja.

Íme, a hétvége híre, miszerint légiósaink közül többen is eredményesek voltak:

A románok elleni világbajnoki selejtező közeledtével nagyobb figyelmet szentelünk légiósaink szereplésének. Akármennyire el akarnak menni mellette néhányan, attól még tény, hogy Huszti Szabolcs ismét góllal és gólpasszal, illetve kiállítással zárta a Hannover meccsét. Szalai Ádám is betalált, ami szintén örömteli, és figyelemreméltó Dzsudzsák Balázs újabb gólja, bár ő Csehország ellen is meggyőzően teljesített. Feczesin Róbert szombaton aláírt Padovában, reméljük, megtalálja a helyét, és a válogatott ismét profitálhat belőle.

A hétvége kellemetlen fejleménye volt Juhász Roland sérülése, ami eléggé komolynak tűnik, bár még nem lehet tudni, mennyit kell kihagynia. A Videotonban eddig minden mérkőzésen kezdő volt, gólokat is szerzett, jól futballozott. Nagyon bízom benne, hogy nem súlyos az eset, mert a csehek elleni látszott, hogy hátul nem annyira stabil a válogatottunk, és nincs olyan nagy választási lehetősége a kapitánynak, hogy felül tudjon kerekedni azon, ha Juhász esetleg nem bevethető. A védelmet a románok elleni meccsig amúgy is stabilizálni kellene…

Olvasói sztorik