Hírek

Vinicius? Nem aktuális!

Egervári Sándor hétfőn hirdet keretet a Románia és az Észtország elleni világbajnoki selejtezőkre.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A magyar válogatott szeptember 6-án Bukarestben a románok, szeptember 10-én a Puskás-stadionban az észtek ellen játszik világbajnoki selejtezőt. Egervári Sándor szövetségi kapitány hétfőn véglegesíti a keretet, miután még egyszer személyesen megbizonyosodott a bő keret néhány itthon játszó labdarúgójának formájáról, tehát a hétvégi fordulóban még egyszer megnézi a hazai kiszemelteket.

A csehek ellen Kovács István, Juhász Roland és Kádár Tamás személyében három itthon játszó labdarúgó szerepelt a kezdőcsapatban, csereként pedig Böde Dániel és Guzmics Richárd kapott lehetőséget a bizonyításra. A keretbe ugyanakkor meghívást kapott további négy NB I-es futballista, Fiola Attila, Varga Roland, Mészáros Norbert és Elek Ákos is, ők ismét bízhatnak abban, hogy tagjai lesznek az együttesnek.

Több internetes újság is beszámolt arról, hogy Egervári Sándor támogatná a Videotonban szereplő 23 éves Paulo Vinicius honosítását. A kapitány ezzel kapcsolatban az MLSZ honlapján elmondta: újságírói kérdésre valóban úgy nyilatkozott, hogy válogatott szintű játékosnak tartja a brazil hátvédet, de hozzátette: a belső védő poszton jelenleg is rendelkezik megfelelő számú játékossal. Vinicius esetleges honosításáról nem beszélt, csupán megjegyezte, hogy a futballista válogatottsága nem aktuális téma, hiszen nem rendelkezik magyar állampolgársággal.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik