NB I

Megműtötték Juhász Rolandot

Hétfő délután volt az operáció, és a Videoton játékosa kedden már el is hagyhatja a kórházat.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Bár az első vizsgálatok után úgy tűnt, nem kell megműteni a székesfehérváriak válogatott védőjét, végül az orvosi stáb az újabb kontroll-vizsgálat után úgy döntött, hogy a gyorsabb rehabilitáció érdekében egy beavatkozással megerősítik a sérült szalagot.

– A legfontosabb az volt, hogy minden vizsgálat kizárta a keresztszalag-szakadást, amely jóval súlyosabb, mint az oldalszalag sérülése. Az MR-vizsgálaton látszott, hogy a belső oldalszalag egy kiszakadásos jellegű sérülést szenvedett. A gyorsabb rehabilitáció érdekében döntöttünk végül úgy, hogy egy rutinműtétet végzünk el, amely hétfő délután sikeresen meg is történt – nyilatkozta a Videoton honlapján az operációt végző Dr. Abkarovits Géza.

– Jól érzem magam, az orvosok pedig arról tájékoztattak, hogy a műtétem sikeres volt. Az éjszakát még a kórházban töltöttem, de a délutáni órákban már haza is mehetek. Örülök, hogy túl vagyok rajta. A következő néhány nap a pihenésről fog szólni, aztán fokozatosan elkezdődik számomra a rehabilitáció – árulta el Juhász Roland.

Olvasói sztorik