Hírek

Fülöp Márton gyógyulása

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu állandó szakértője, a magyar futball iszonyait és viszonyait egyaránt kiválóan ismerő Sport Zoltán minden alkalommal az előző nap általa legérdekesebbnek ítélt focihírét kommentálja.

Íme, a mai nap híre, miszerint Fülöp Márton két edzéslehetőség közül a Fradit választotta:

Mindenkit lesújtott a hír, amikor kiderült, hogy Fülöp Marci súlyos beteg. Sajnos naponta találkozhatunk ilyesmivel idehaza is, de ezekről átlagemberként nem értesülünk.

A sport nagyon fontos dolog, bár manapság üzletté vált, de az egészség mindennél fontosabb, ez ilyenkor mindig kiderül. Az egész labdarúgó-társadalom felkapta a fejét, hiszen Fülöp egy ismert játékos, aki szép karriert futott be Görögországban, Angliában és a válogatottban is. Magyar szinten az átlagosnál sokkal jobb a posztján.

Szerencsére erős volt ebben a harcban is. A sportból gyakran cirkuszt csinálunk, de mégiscsak egy játék, viszont az emberek egészsége nem játék. Fülöp Marci pedig sikeresen megvívta a harcot.

Amikor negatívumokkal kell megküzdenünk, mi magyarok hajlamosak vagyunk elfelejteni mindent, olyankor eltűnnek a barátok. Ebben az esetben viszont két ember is példamutatóan viselkedett.

Petry Zsolt, aki szintén kiváló kapus volt, azonnal felhívta Fülöpöt, és felajánlotta neki, hogy nyugodtan edzhet Hoffenheimben, amíg nem talál magának csapatot. A kapusedzőnek ezért nyilván futnia kellett egy-két kört az elnöknél és a vezetőedzőnél. Ricardo Moniz eddig is szimpatikus volt számomra, és látjuk, mennyire megviselte őt Adams tragédiája. Mivel emlékezett rá, hogy Angliából ismerik egymást, a Fradihoz invitálta a magyar kapust, aki két nagyon jó lehetőség közül azt választotta, hogy itthon készül.

Sajnos nem sok ilyen ember van Magyarországon, mint Moniz és Petry. Fülöp Mártonnal azt kívánom, hogy épüljön fel, és legyen még nagyon sok meccsen sikeres!

Olvasói sztorik