Hírek

A nap híre: Fülöp Márton műtéte

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu állandó szakértője, a magyar futball iszonyait és viszonyait egyaránt kiválóan ismerő Sport Zoltán új rovatot indított, amelynek címe: A nap híre. Ebben minden alkalommal az előző nap általa legérdekesebbnek ítélt focihírét kommentálja.

Íme, a szombati nap híre, miszerint a daganatos megbetegedéssel kezelt kapus, Fülöp Márton műtéte jól sikerült:

Ebben a rovatban elvileg olyan hírekből szoktam csemegézni, amelyek eredményekről, átigazolásokról, cirkuszokról, balhékról szólnak. Lehet, hogy ez nem is ide vág, de van egy sportember, akinek a válogatottban nyújtott jobb-rosszabb teljesítményétől, meztől, klubhovatartozástól függetlenül mindenki szurkol mostanság, hiszen az egészségéről van szó.

Fülöp Márton igen nagy karriert futott be Angliában és Görögországban, aztán jött a hír betegségéről, most pedig jelezte a neki szurkoló embereknek, hogy a beavatkozás jól sikerült. Mindig letaglóz, ha negatívumot hallok valakinek az egészségéről. A kiváló kapus esete nagyon megrázott, de boldoggá tesz, ha tényleg jól sikerült a műtét.

Azért ő a nap híre, mert biztosan mindenki nagyon szorított neki, engem is megragadott, nagy szomorúsággal, de bizakodással, reménnyel töltött el, amit olvastam róla. Hinni kell a felépülésében, mert sportemberként küzd, hogy újra egészséges legyen. A szurkolók és a családja mellette van, hogy mihamarabb ismét a kapuban láthassuk.

Gyógyulj meg, Marci! Most ez a legfontosabb!

Olvasói sztorik