NB I

Edzésben maradna a beteg kapus

Fülöp Márton karját a múlt héten megműtötték, immár a gyógyulásra és a jövőjére koncentrál.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Daganatos megbetegedést diagnosztizáltak a görög Aszterasz Tripolisz magyar kapusa, Fülöp Márton karján. A harmincéves játékost a múlt héten megműtötték a tumor miatt. Korábbi klubja, az angol Sunderland honlapján azt mondta, bízik a teljes gyógyulásban, és azt tervezi, hogy továbbra is edzésben marad.

– Biztos vagyok benne, hogy pár hónap után fizikailag és szellemileg is készen állok majd arra, hogy továbbra is a focizzak. Mi több, szeretnék a két kezelési fázis között is edzésben maradni, ha az orvosok azt mondták, hogy ez lehetséges. Nagyon hálás vagyok az összes üzenetért és jókívánságért, sokat segít nekem, hogy sokan gondolnak rám – magyarázta a hálóőr.

Fülöp Márton reméli, hogy a kezelés után elég jól lesz ahhoz, hogy újra focizni tudjon. Új klub után kell néznie, mert a görögökkel lejárt a szerződése.

– A szerződésem véget ért, és egy sikeres szezon van a hátam mögött, ezért akad néhány nagyszerű lehetőségem – mesélte a kapus. – De egyelőre nem tudok ezekkel foglalkozni, és nem szeretném, hogy bármelyik klub vezetése kellemetlen helyzetbe kerüljön, és még az én problémámmal is foglalkoznia kelljen. Az elkövetkezőkben időről időre igyekszem a legfontosabb híreket megosztani mindenkivel a Facebook-oldalamon, de kérek mindenkit, beleértve a médiát is, hogy tartsa tiszteletben a tényt, hogy szeretnék szigorúan a gyógyulásra koncentrálni a következő hónapokban. Nem akarok letagadni semmit, őszinte leszek azokkal, akik követik a karrieremet. Ezért is hoztam nyilvánosságra a betegségemet, de remélem, hamarosan már teljes gyógyulásról számolhatok be.

Olvasói sztorik