Hírek

A szurkolók már gyülekeznek

Szűk két órával a holland–magyar kezdete előtt már rengeteg szurkoló gyűlt össze a stadionnál.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az 53 ezer néző befogadására alkalmas Amsterdam ArenA környékét már jóval a 20 óra 30 perckor esedékes kezdés előtt ellepték a drukkerek, annak ellenére, hogy a városban reggel óta szakad az eső. Az aréna mellett felállított hatalmas Oranje Parkban – ahol minden a holland válogatottról szól – csak egy kis sátras rész alatt tudtak összegyűlni a narancsba öltözött hazaiak. Ugyanakkor a stadion körül számos fedett vendéglátó-ipari egység is működik, ezek teljesen megteltek, sokan az utcán ázva ácsorogtak, hogy bejussanak.

A stadion környékén egyelőre csak elvétve lehetett magyar drukkerekkel találkozni, ugyanakkor várhatóan körülbelül ezren szorítanak majd Egervári Sándor tanítványainak.

Amszterdamban szakad ugyan az eső, de a mérkőzést fedett stadionban rendezik. A hollandok viszont gondoskodtak arról, hogy vizes legyen a pálya, mivel a gyepet pontosan két órával a kezdő sípszó előtt locsolni kezdték.

A magyar válogatott jelenleg a pótselejtezőt érő második helyen áll világbajnoki selejtezőcsoportjában, ám ahhoz, hogy ezt a pozíciót megtartsa, szinte biztosan győznie kellene Amszterdamban, az egypontos hátrányban lévő románok és törökök ugyanis Andorrával, illetve Észtországgal játszanak pénteken – írja az MTI helyszíni tudósítója.

Olvasói sztorik