Hírek

Van Persie nem játszhat?

Kérdéses a holland klasszis, Robin Van Persie játéka a magyarok ellen, pénteken.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A De Telegraaf cikke szerint a Manchester United támadóját lábujjsérülés hátráltatja, ezért nem tudta végigcsinálni a kedd délutáni edzést. A válogatott csapatkapitányának posztját a pályán Dirk Kuyt, a Fenerbahce csatára, vagy Ricky Van Wolfswinkel veheti át.

A magyar válogatottnál Korcsmár Zsolt hagyta ki a keddi edzést, mert a hétfői, németországi bajnoki mérkőzésen kapott egy rúgást, és azóta is fájlalja a lábát. A védő mellett a lázas Szalai Ádám is hiányzott a gyakorlásról, Hajnal Tamás és Lipták Zoltán azonban zöld jelzést kapott az orvosi stábtól a reggeli kontroll után, és ott volt a többiekkel a pályán.

Egervári Sándor szerdán egy edzést tart, a délutáni gyakorlás előtt pedig taktikai elemzés szerepelt a programban. A szakmai stáb egy videóösszeállítás segítségével mutatta be a hollandok játékát, a játékosok végignézték pénteki ellenfél világbajnoki selejtezőben szerzett góljait, mind a 24 találatot, valamint a mindössze négy kapott gólt.

Nem tűnik jó előjelnek, hogy Hollandi eddigi négy hazai selejtezőjén egyetlen gólt sem kapott, viszont tizenkettőt szerzett.

Olvasói sztorik