Hírek

Egervári kiutazott Szalaihoz

A kapitány a helyszínen tekinti meg Szalai Ádám játékát a szombati, Hoffenheim–Schalke német bajnokin.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A magyar válogatott szövetségi kapitánya a romániai vereséget követően kihagyta a csapatból az észtek elleni világbajnoki selejtezőn Szalai Ádámot, aki a gólzáport hozó meccsen egyetlen magyar gólnak sem örült a kispadon. Az index.hu arról számolt be, hogy Egervári Sándor és a Schalke csatára összeveszett egymással a románok elleni találkozót követően, és a játékos nem is szeretne játszani a válogatottban, amíg Egervári a kapitány – írja az origo.hu.

A Sport Plusz című hetilap azt írta, hogy Szalai minősíthetetlen stílusban beszélt néhány válogatottbeli csapattársával a bukaresti selejtező után, Egervári pedig ezt nem tűrte. Az újság egy informátorára hivatkozva azt is írta, hogy Szalai ezt követően a csapat előtt odaszólt Dzsudzsáknak: „Hiányzik ez nekünk, Balázs?” A mifocink.com szintén beszámolt az edző és a játékos közti konfliktusról.

Szalai és Egervári az MLSZ honlapján megjelent közleményben tagadta, hogy konfliktus lenne közöttük, a szövetségi kapitány pedig úgy döntött, a helyszínen nézi meg a Schalke hétvégi, Hoffenheim elleni bajnokiját.

– Szalai Ádám a magyar válogatott alapjátékosa, fontos láncszem a taktikai elképzeléseimben, ezért döntöttem úgy, nem várom meg a hollandok elleni meccset megalapozó összetartás kezdetét, hanem szombaton élőben nézem meg a játékost, és aztán beszélni is szeretnék vele. Pontos képet szeretnék alkotni arról, az influenzás betegségéből teljesen kigyógyult-e, de arról is, miként sikerült feldolgoznia a válogatott legutóbbi két mérkőzésének eseményeit – nyilatkozta Egervári Sándor a Telekom Sporthír Szolgálatnak.

Olvasói sztorik