Hírek

Konta Barbara szerint férje ártatlan

A Barátok közt egykori szereplője szerint a bundagyanús Németh Norbert megússza a börtönt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kilenc év után visszatér a képernyőre Konta Barbara! A Barátok közt egykori szereplője a SportKlub televíziónál kapott testhez álló feladatot, mégpedig egy futballműsort. Már korábban elhatározta, hogy ha újra tévézésbe kezd, akkor a labdarúgással szeretne foglalkozni. Ebben férje is támogatta. Bár ami azt illeti, mostanában inkább Németh Norbert szorul felesége támogatására – írja a Blikk.

Mint ismert, az egykori válogatott játékost hetekkel ezelőtt letartóztatták, mert a gyanú szerint részt vett mérkőzések eredményének befolyásolásában. Napokig előzetesben ült, ám miután vallomást tett, kiengedték, s most szabadlábon védekezhet. Konta Barbara a Blikknek nyilatkozott először a kínos ügyben.

– Nehéz időszak volt, és a neheze csak most következik – sóhajtott, és a hangján érződött: megviselte, hogy férje belekeveredett a bundabotrányba. Barbara azonban bizakodóan várja a bíróság döntését, és reméli, hogy kedvese nem kerül rács mögé. – Hiszem, hogy nem kerül börtönbe a férjem. Éppen elég volt, hogy néhány napig nem lehetett velünk. Ha számunkra kedvezőtlen döntés születik, tudomásul vesszük, de higgye el, ő aprócska porszem ebben az egészben.

Konta Barbara arra a kérdésre, tudott-e arról, hogy hitvese rossz útra tévedt, nem volt hajlandó válaszolni. Arról viszont őszintén beszélt, milyen hatással volt kapcsolatukra az ügy.

– A házasságunkat megerősítették a történtek. Olyan sok mindent megéltünk már együtt tíz év alatt, amióta házasok vagyunk, és én minden helyzetben a férjem mellett vagyok, támogatom őt – mondta az egykori filmszínésznő.

Mivel Németh Norbertet a bundaügy lezárásáig eltiltották a futballtól, itthon valószínűleg sokáig nem léphet már pályára, külföldön viszont próbálkozhat még.

– Ausztriában valószínűleg játszhat majd. Ilyenkor persze felvetődhet a kérdés, milyen gyakran látjuk egymást, Norbi hogyan bírja majd az ingázást. A válaszom erre az: valahogy megoldjuk – mondta határozottan Konta Barbara, akihez az utóbbi hetek sokkoló eseményei ellenére is kegyes maradt a sors azzal, hogy a SportKlubon, az olasz bajnokság műsorvezetői székébe ülhet. – Magabiztosan ülök majd a kamerák elé. Imádom a focit, értek is hozzá. Bár sokan lesznek, akik kétkedve fogadnak majd, én alig várom, hogy elkezdődjön a munka!

Olvasói sztorik