Hírek

Focista, ha szeret

Különleges összeállítás a szerelmesek napjára: szakítások, balhék, illetve házasságok; összetört és lángoló focista-szívek!

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Amerikai mintára immár Magyarországon is évek óta a szerelmesek ünnepeként tekintenek február 14-re, Valentin-napra. A végzet (asszonya) persze a híres és népszerű embereket, így a sportolókat, a labdarúgókat is megtalálja egyszer. Vagy többször! A Rangadó.hu rendhagyó összeállításában a teljesség igénye nélkül bemutatunk néhány párt, amelynek férfitagja labdarúgó, és a hölgy is ismert szereplője a társasági életnek. Vannak köztük olyanok, akik manapság már szóba sem állnak egymással, de akadnak olyanok is, akik napjainkban együtt nevelik közös gyermeküket!

Rasztovits Dávid – Tóth Gabi

Azért kezdjük velük, mert az övék a legfrissebb szakítás! A Blikk február 1-én írta meg, a 25 éves énekesnő és a 22 éves középpályás már nem alkot egy párt. Nagy szerelemnek indult, mégsem tartott tovább egy évnél. A szakítás hátterében egy közeli ismerős szerint valószínűleg az állhat, hogy elhidegültek egymástól, hiszen az utóbbi időben keveset találkoztak.

Tóth Gabi a színházi szerepe miatt leköltözött Győrbe, míg párját az edzései Budapesthez kötötték. Bár nagyon szerették egymást, ez hirtelen elmúlt, és megbeszélték, pontot tesznek a kapcsolatuk végére – idézi a Blikk egy neve elhallgatását kérő ismerőst. Az extravagáns énekesnő tavaly január végén tárta a nyilvánosság elé, hogy újra szerelmes, és megtalálta lelki támaszát Dávidban. A párt sűrűn lehetett együtt látni, és szinte megkérdőjelezhetetlen volt a kapcsolatuk erőssége. Dávid idén januárban az ingázást is vállalta Budapest és Győr között, hogy focistakarrierjét és barátnőjét se hanyagolja el, de a külön töltött idő, úgy tűnik, rányomta a bélyegét a kapcsolatukra.

Rasztovits egyébként korábban megfordult a Honvéd és a Ferencváros utánpótlásában, majd Újpestre igazolt, egy rövid ideig a Sopron játékosa is volt, jelenleg pedig az NB III-as Soroksárban játszik.

Dzsudzsák Balázs – Zimány Linda

A legnagyobb durranást kétségtelenül az ő kapcsolatuk jelentette. Egyrészt azért, mert Dzsudzsák a legnépszerűbb és legdrágább magyar focista, másrészt pedig azért, mert szerelmüket eleinte titokzatosság lengte körül, titkolózás övezte. A dolog akkor kezdődött kettejük között, amikor a válogatott középpályás még a holland PSV Eindhoven együttesét erősítette. A távszerelem működött, kölcsönösen meglátogatták egymást, sőt állítólag Linda több időt töltött Hollandiában, mint itthon. Amikor Balázs az Anzsi Mahacskalához igazolt, a szerelme is követte őt Moszkvába. Megszerette a futballt, Dzsudzsák több mérkőzésén a lelátón szurkolt, vérbeli focistabarátnő lett belőle.

Ahogy a kapcsolatuk, úgy a szakításuk is sokáig emlékezetes marad! Hatalmas szerelemnek indult, de csúnya véget ért. A hírek szerint a pénz, méghozzá meglehetősen nagy összeg, 50 millió forint miatt mentek szét.

Néhány hónapon át úgy tűnt, hogy minden rendben van a szerelmeseknél. Olyannyira kezdett komolyra fordulni a kapcsolatuk, hogy már a jövőjüket tervezték, s ebben fontos szerepet kapott volna első közös otthonuk. Az épületben lakó, szintén ismert labdarúgó ajánlására egy budai, XII. kerületi luxuslakást néztek ki maguknak, amelyet egy milliárdostól szerettek volna megvenni. A focista a szerelemtől teljesen elvakulva megbízott kedvesében, s mivel külföldi csapatánál kereste a pénzt, nem tudott hazajönni. Az ingatlanvásárlást ráhagyta barátnőjére, de talán élete legnagyobb csalódását kellett átélnie. A többek által megerősített információnk szerint ugyanis párja alaposan rászedte őt, mivel a nagyjából 170 millió forintba kerülő ingatlant 220 millióért kellett megvennie.

A naiv labdarúgó talán még azt is meg tudta volna bocsátani, ha az eladó veri át. Ám kiderült, hogy az ismert szépség nyakig benne volt az 50 milliós buliban, sőt talán éppen ő tervelte ki az egészet. Azt nem tudni biztosan, hogy az eladóval ketten osztoztak-e az összegen, vagy csak magának szánta, amolyan zsebpénzként. Az viszont a történtek után világossá vált a focista számára, hogy ez egyoldalú vonzalom volt, emiatt is szakított egymással az álompár.

Feczesin Róbert – Dukai Regina

Egy debreceni kölcsönidényt leszámítva 2007 nyara óta Itáliában futballozik Feczesin Róbert, aki a Borsnak tavaly decemberben elárulta, kapcsolata egyre szorosabb Dukai Regina modell-énekesnővel.

– Három éve vagyunk együtt, nagyon szeretem Regit, a viszonyunk a közelmúltban még tovább mélyült – mesélte a csatár. – Érzelmileg mindent megkapok tőle, amire szükségem van, de egyelőre a házasságon még nem gondolkodunk. Boldog és elégedett vagyok. A légió sévek nem változtattak meg, ugyanaz a srác maradtam, aki annak idején elindult Dabasról. A barátaim is ugyanazok, mint korábban, annyi különbséggel, hogy most már életre szóló kapcsolatokat kötöttem Olaszországban is.

Közös életüket tehát ők is vállalják a nyilvánosság előtt, olyannyira, hogy tavaly gyönyörű, pikáns felvételek is készültek róluk a J. Press fotózásán.

– Van olyan kapcsolat, amelyik nem éli túl a távolságot, de szerencsére a miénk jól működik így. Általában én utazom Robihoz, havonta hét-tíz napot töltök kint nála – mesélte a Kiskegyednek néhány hónappal ezelőtt Regina. – Persze hiányzunk egymásnak, ha éppen nem vagyunk együtt, de rengeteget beszélünk telefonon, chatelünk, mennek a szöveges, videós üzenetek oda-vissza. És amikor végre utazhatok hozzá, mindig olyan, mintha az első randinkra készülnék. Kicsípem magam, szeretném, hogy szépnek lásson. Imádom, hogy őszinte. Gondoskodó. A tenyerén hordoz. Nagyon vonzó benne, hogy családcentrikus.

Vadócz Krisztián – Vadócz-Bajner Dóra

Az övék lehetne a legemlékezetesebb esküvő díja! A Blikknek elmesélték, hogy 2009 őszén, megismerkedésükkor érezték, hogy életük párját találták meg egymásban. Nem egész egy évvel később, a rákövetkező év nyarán a középpályás megkérte a szépségkirálynő kezét, néhány nappal később pedig már el is vette feleségül. Igen ám, de a szerény, szűk körű polgári szertartás után nem maradhatott el hetedhét országra szóló lakodalom!

Újabb egy év elteltével, 2011 nyarán a Szent István Bazilikában került sor az egyházi esküvőre, több mint 160 vendég előtt. Az ifjú pár kivonulásakor Edvin Marton hegedűvirtuóz Stradivarius hegedűn játszotta el az Ave Mariát. Az esküvőt követően a násznép a New York Palota – Boscolo Hotelban folytatta az ünneplést. A szórakozáshoz hozzájárult az X Faktor győztese, Vastag Csaba és a Szinetár-házaspár is, akik néhány dallal köszöntötték az ifjú párt. Dóra és Krisztián első közös tánca alatt pedig felcsendült a Titanic romantikus filmzenéje Edvin Marton előadásában.

Tóth Norbert – Kiss Ramóna

2010-ben, öt és fél év után szakítottak. A Barátok közt Zsófija nem bírta tovább a távszerelmet, és úgy döntöttek, elengedik egymást. „Mivel egyszer már kibírtunk két évet egymástól távol, úgy gondoltuk, akkor sem lesz gond, ha Norbi Pápán fog játszani – mesélte korábban a lány. – Sajnos nem így történt. Mindketten tudtuk, hogy ideje változtatni. Két lehetőség volt: vagy egy nagyot lépünk előre és összekötjük az életünket, vagy elengedjük egymást és új életet kezdünk. Az utóbbit választottuk, mert úgy éreztük már nem tudunk alkalmazkodni a másikhoz.”

Tóth Norbert egyébként korábban évekig együtt járt az ismert tévés műsorvezetővel, a Lilu becenéven ismert Kovalcsik Ildikóval, jelenleg pedig a Playboy-címlaplány, Sásdi Vivien a párja…

Németh Norbert – Konta Barbara

A legrégebbi történet az övék, hiszen több mint nyolc éve házasok, és 2008-ban gyermekük is született. 2004-ben ismerkedtek meg, és eleinte úgy tűnt, az egészből nem lesz semmi. „Másfél év magány után Konta Barbarára rátalált a szerelem, de csak két hónapig tartott a boldogság: kiderült, a Nagy Ő mégsem az igazi… Barbara két hónappal ezelőtt úgy hitte, Németh Norbert focistában megtalálta az igazit. Csakhogy a külföldi utazáson megismert fiatalemberrel a fokozatosan mélyülő randevúk után kiderült, valami mégsem passzol. Bár életritmusuk hasonlított egymáséhoz, és az érdeklődési kör is sokban egyezett, a fontos hétköznapi dolgokban mégsem volt meg a kellő összhang – árulta el Barbara. Végül ő mondta ki, hogy jobb lenne, ha véget vetnének a kapcsolatnak.”

Aztán minden jóra fordult, és a házaspár egykoron megjárta Szibériát is. Barbara ezzel kapcsolatban elmondta, hogy nem akarta férje döntését befolyásolni, és büszkén követte Oroszországba is, bár bevallotta, hogy Budapesten könnyebb helyzetben van, hiszen, mint mondta: „az alap, hogy kint vagyok a meccseken! Minden igazi férfi tud focizni, vagy ért a focihoz!” Németh Norbert szereti, ha kint van a család a mérkőzésein, és sajnálja, hogy manapság a legtöbb magyar pályán látja is őket a foghíjas lelátón… Kapcsolatukat az sem teheti tönkre, hogy Barbara bevallottan Fradi-szurkoló!

Vincze Gábor – Dér Heni

Tavalyi hír, hogy Dér Heni, a Sugarloaf énekesnője a focista Vincze Ottó öccsébe, a volt labdarúgó Vincze Gáborba szerelmes. „A fiatalok néhány hónapja alkotnak egy párt. Az NB III-as Biatorbágy edzője és az énekesnő között csak úgy izzik a levegő. A pár a közösségi oldalakon is vállalja kapcsolatát, számos közös fotó található a vajdasági lány oldalán” – írta a stop.hu.

Kovács Péter – Melissa Wiik

Már nemcsak a játékos-pályafutása, hanem a magánélete is teljes mértékben Norvégiához köti Kovács Pétert. A tízszeres magyar válogatott támadó az északi ország egyik legjobb női focistáját választotta párjának a bájos és gólerős Melissa Wiik személyében – írta a samsungsport.hu. A 26 éves Melissa hatvanháromszoros norvég válogatott, a 2008-as pekingi olimpián gólt is szerzett Kína ellen. Tavalyelőtt súlyosan megsérült, de ahhoz képest, hogy a térdében elszakadt az egyik keresztszalag, gyorsan felépült, alig négy hónappal az operáció után ismét csapata vezéregyénisége volt.

Norvégiában óriási népszerűségnek örvend Kovács Péter, amióta pedig Melissa a partnere, az északiak az ország egyik legszebb sportolói párjáról beszélnek. Mivel mindketten aktívan futballoznak, egyelőre nincs idő a családtervezésre, ugyanakkor mindketten fontosnak tartják, hogy a leendő gyermekük a norvég mellett a magyar kultúrával, nyelvvel és ételekkel is megismerkedjen.

Olvasói sztorik