Hírek

Súlyosan megsérült a Loki játékosa

Az észt Igor Morozov oldalszalagjával van gond.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Mészáros Norberten kívül még két debreceni játékos volt érdekelt hazája válogatottjában szerda este. Észtország 1-1-et játszott Lettországgal. A hazaiaknál a DVSC védője, Igor Morozov a kezdőcsapatban kapott helyet, de a 49. percben térdsérülést szenvedett egy ütközés során, hordágyon vitték le, és már nem is tudott visszatérni a pályára. A hírek szerint súlyosnak tűnik a sérülés, de pontos diagnózis a vizsgálatok után születik. Egyelőre annyit lehet tudni róla, hogy az oldalszalagjával van gond.

A debreceni klub honlapja a további sérültek állapotából is beszámolt. A Mezőkövesd elleni bajnokin agyrázkódást szenvedett Ibrahima Sidibe elkezdte a mozgást, de egyelőre még nem csatlakozhat a csapathoz. A szenegáli támadó pénteken kezdi a futóedzéseket.

A Diósgyőr elleni meccsen meghúzódott Bódi Ádám bokája, napokig a járás is nehezére esett. A középpályás még biceg egy kicsit, de egyre jobban van, jelenleg Dankó Mihály rehabilitációs edzővel készül. Különmunkát végez Rezes László is, akinek mikroszakadás van a vádlijában. Joel Damahou műtét után lábadozik.

Olvasói sztorik