Hírek

Nem kell a német kapus Diósgyőrben

Ennyi volt a próbajáték, Marcel Höttecke távozott.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hétfő délelőtt folytatta a felkészülést a DVTK kerete. Visszatért a csapathoz szabadsága után Seydi, Gallardo és Kádár Tamás is. Az élő szerződésűek közül a sérült Abdouraman és Tajti Norbert nem jelent meg – írja a boon.hu.

Egy spanyol középpályás, a Sevilla korábbi játékosa, Adrian Pavon Leiva is feltűnt, aki tesztelésen vesz részt Diósgyőrben. A 24 éves labdarúgó legutóbb a spanyol harmadosztályú Lucena CF színeiben szerepelt.

Gosztonyi András is megjelent a pályán edzésszerelésben, de az egymás közötti játékba még nem szállt be. A sérüléséből visszatért középpályás Nikházi Márkkal nézte a társakat. Utóbbi egyelőre civilben volt, a szerződésével kapcsolatos dolgok és az orvosi vizsgálat miatt érkezett Miskolcra.

A kapusok közül csak az U19-es Herceg Péter és az azerbajdzsáni kölcsönszerződésből visszatért Ivan Rados dolgozott együtt Veréb György kapusedzővel. Tajti Norbert hiányzott, Ambrusics Róbert szerződése pedig lejárt, már nem edz Diósgyőrben, hasonlóan Ribánszki Lászlóhoz. A múlt héten próbajátékon szerepelt német Marcel Höttecke ma már nem öltött szerelést. A múlt héten próbajátékon résztvevő cseh védő, Radek Dejmek szintén nincs már Diósgyőrben.

Olvasói sztorik