Hírek

Egymillió euró Varga Józsefért

Hivatalos: kölcsönadták az angol Middlesbrough-hoz, de új klubja jövőre kivásárolhatja.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az angol másodosztályban szereplő Middlesbrough együttesében folytatja pályafutását Varga József. A védekező középpályás a tavaszt a német Greuther Fürth együttesében töltötte, de 2014. június 30-ig az angolok kölcsönjátékosa lesz. Amennyiben új klubja egy év után elégedett lesz a teljesítményével, végleg megvásárolja a játékjogát. Az angol klubnak május végégig kell jeleznie szándékát.

Ha Varga végleg a Middlesbrough csapatához kerül majd, a DVSC a kölcsönadási díjjal és a végleges kivásárlás összegével 950 ezer euróhoz juthat – írja a magyar klub honlapja.

– Vasárnap este érkeztem Angliába, hétfő délelőtt estem túl az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálaton. Ismertem már a helyet, néhány hete jártam kint, akkor az edzővel is hosszan beszélgettünk – mesélte Varga József az F-Group menedzseriroda közleményében. – Azon túl, hogy a Middlesbrough híres és nagy klub, az is hízelgő, hogy Tony Mowbray kérésére szerződtet az egyesület. A szakvezető több országban körülnézett, erre a posztra keresett játékost, és elárulta: elsősorban engem akart. Az is vonzó, hogy a csapat kimondottan a feljutást vette célba. Remélem, Angliában a szerencse is mellém szegődik, mert az azért hiányzott a rövid németországi légióskodás idején… De nem nézek hátra, az motivál, hogy abban az országban futballozhatok, ahova minden labdarúgó vágyik. Egy évem van, hogy megmutassam, megállom a helyem a Championshipben, mert természetesen szeretném kiharcolni, hogy hosszútávon számoljon velem a Middlesbrough. Kedden csatlakozom az együtteshez, két tréning lesz. Egyelőre az edzőközpontban készülünk, július 8-án utazunk Portugáliába.

Olvasói sztorik