NB I

Varga József külföldön folytatja

A debreceniek válogatott középpályása iránt nagy az érdeklődés, ezen a héten eldőlhet a sorsa.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Varga József neve rendszeresen szerepel a sportsajtóban, ami nem meglepő, hiszen több külföldi klub is érdeklődik iránta. A válogatott középpályás a tavaszi szezont az akkor még a Bundesliga I-ben szereplő Greuther Fürth együttesénél töltötte kölcsönben, majd szezon végén visszatért Debrecenbe. A játékos útja azonban nagy valószínűséggel ismét külföldre vezet majd – írja a DVSC honlapja.

– Az előző félévben Németországban futballoztam, és nagyon szeretném, ha sikerülne ismét külföldön folytatnom a pályafutásomat, legalábbis ez az elképzelésem – mondta Varga József. – Ebben szerencsére a klub is partner, a vezetők pozitívan állnak a kérésemhez. Vannak megkeresések, érdeklődések irántam, azt gondolom, egy héten belül eldőlhet a sorsom.

Varga József nevét az utóbbi időben főleg angol másodosztályú csapatokkal hozták kapcsolatba. A játékos mindenesetre szívesen játszana ebben a bajnokságban is.

– Az angol másodosztály is nagyon kemény, emellett szintén népszerű, sokan nézik – magyarázta a középpályás. – Rengeteg csapat van, ezáltal sok a mérkőzés. Véleményem szerint előrelépés lenne a Championshipben futballozni, óriási lehetőséget látok benne. Egyet viszont nagyon szeretnék megélni labdarúgóként: az új debreceni stadionban pályára lépni bajnoki és nemzetközi találkozón.

Olvasói sztorik