NB I

Varga angol kérőiről írnak

A brit lapok úgy tudják, a másodosztályú Middlesbrough is szemet vetett a Debrecen középpályására.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Ahogyan megszokhattuk, a nyári uborkaszezonban megnyíltak a zuhanyhíradó csatornái, és bőségesen ontják magukból a jól értesültek információit. Nem kivételek ez alól a DVSC legkeresettebb játékosai sem, Adamo Coulibalyt és Varga Józsefet már több csapattal is összeboronálták – írja a haon.hu.

A francia támadó a sajtó szerint a Videoton, a Győr, a lengyel Wisla Kraków, a román CFR Cluj és a török Denizlispor kívánságlistáján is szerepel, az viszont egészen biztos, hogy a Loki vezetői is megtették ajánlatukat. A gólkirály jelenleg a szabadságát tölti, ígérete szerint a pihenőjét követően ad majd választ a hajdúsági klubnak.

Az elmúlt fél évet a német Greuther Fürth együttesében lehúzó Varga József a nyáron visszatért Debrecenbe, hiszen szerződése odaköti, azonban a középpályás nem titkolja, ha kedvező ajánlatot kap külföldről, újra légiósnak állna. Korábban az osztrák Rapid Wien érdeklődött iránta, de most egy angol klub is képbe került. Az internetes sportsajtóban úgy tudják, Vargát a második vonalban játszó Middlesbrough szeretné megszerezni.

A Hajdú Online információi szerint a debreceni vezetőség elsődleges célja nem a játékos eladása lenne, hanem éppen ellenkezőleg, a csapat megerősítése.

Olvasói sztorik