Hírek

Gera mehet, amerre lát?

A BBC sportoldala szerint angol klubja, a WBA nem kínál szerződéshosszabbítást a válogatott játékosnak.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A közelmúltban jött a hír, miszerint az angol élvonalbeli West Bromwich Albion nem érvényesítette opciós jogát Gera Zoltánnal kapcsolatban, így a sérüléséből lábadozó középpályás szabadon tárgyalhat más klubokkal. Később kiderült, a válogatott játékos nem szerepelt elegendő mérkőzésen a szerződése automatikus meghosszabbításához.

A 34 éves futballista januárban szenvedett súlyos térdsérülést, amelynek következtében kihagyta a szezon hátralévő részét. Mindössze 16 bajnokin lépett pályára a szezonban, ezalatt négy gólt szerzett.

– Úgy tudom, és erről a menedzserem is tájékoztatott, hogy a napokban egyeztetünk a West Brom vezetőivel. Maradni szeretnék és a visszajelzések alapján úgy ítélem meg, hogy a klub hajlik a folytatásra – mondta bizakodva Gera május végén.

Fejlemény az ügyben, hogy a BBC Sport egy hosszú listát közölt azokról, akiknek a szerződése idén nyáron lejár, és a klubjuk még nem hosszabbított velük, tehát átigazolási díj nélkül, szabadon távozhatnak. Köztük van Gera Zoltán is…

Gera a közelmúltban azt is kijelentette, hogy nem szeretne hazatérni, lehet, hogy a Premier League-ben talál magának másik csapatot. Idehaza korábbi klubja, a Ferencváros is nagyon szívesen látná.

A szerződés nélküliek listáján egy másik magyar is található, a kapus Somogyi Csaba, ő Fulhamtől távozhat.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik