Hírek

Gera a felkészülésre visszatérhet

Edzője szerint megfelelően halad a rehabilitációja.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A következő szezont megelőző felkészülés során várhatóan már teljes értékű munkát végezhet Gera Zoltán, az angol Premier League-ben szereplő West Bromwich Albion játékosa – írja az MTI.

A magyar válogatott csapatkapitánya január elején, a Queens Park Rangers elleni FA Kupa-mérkőzésen szenvedett keresztszalag-szakadást. Steve Clarke, az együttes vezetőedzője a klub honlapján elmondta, mind Gera, mind a szintén térdsérülés után lábadozó George Thorne rehabilitációja jó ütemben halad.

– Mindketten keményen dolgoznak, biztos vagyok benne, hogy hamarosan visszatérnek a csapatba, ha nem is a felkészülés kezdetén, de az alatt mindenképpen – mondta szerdán a szakvezető.

Marco Rossi már 50 mérkőzésen irányította a magyar válogatottat, amivel a negyedik helyre lépett elő az örökrangsorban. Az olasz edzőnek a George Leekens után maradt romhalmazt kellett kipofoznia, hogy olyan együttest kovácsoljon a válogatottból, amely az Európa-bajnokkal és a világbajnokkal is szembe mer és szembe tud szállni. Nyolc mérkőzésen keresztül mutatjuk be, hogyan érte el mindezt.