Hírek

Gera már a visszatérésre gondol

A magyar válogatott csapatkapitánya pozitív hozzáállással igyekszik megkönnyíteni a rehabilitációt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Gera Zoltánt hétvégi keresztszalag-szakadása után hamarosan megoperálják, ezt követően kezdődhet meg a mintegy fél évig tartó rehabilitációja. Az angol West Bromwich Albion támadója bő egy éve esett át hasonló beavatkozáson, ezért jól tudja, mi vár rá a következő hónapokban.

– Még nem dőlt el, hogy mikor és hol műtenek, erről a következő napokban születik döntés. Szeretnék minél előbb túl lenni a beavatkozáson, remélhetőleg a jövő hét első felében elvégzik az operációt – mondta az MLSZ honlapján Gera Zoltán.

A válogatott csapatkapitánya elárulta: szomorú, hogy nem lehet ott a románok és a törökök elleni rendkívül fontos tavaszi vébéselejtezőkön, ugyanakkor lelkiekben jól viseli a nehézségeket.

– Több hónapja készültem a románok és a törökök elleni két rangadóra, mert úgy gondolom, az utóbbi évek legfontosabb hónapja vár a válogatottra tavasszal, és óriási lépést tehetünk a csoport második helyének megszerzése felé – magyarázta Gera Zoltán. – Sajnálom, hogy ki kell hagynom a két találkozót, de ezzel együtt is pozitívan, jó hangulatban várom az előttem álló hónapokat. Lelkiekben egyáltalán nem törtem le, előretekintek, és várom, hogy mielőbb túl legyek a műtéten. Csak az lebeg a szemem előtt, hogy újra pályára léphessek, meggyőződésem, hogy a felépülést komolyan befolyásolja a lelki állapot. Fontos, hogy ne csüggedjen az ember ilyenkor, és ne veszítse el a jó kedvét, mert ha pozitív a hozzáállása, gyorsabb lesz a gyógyulás is. Volt már egy ilyen sérülésem, tudom, mi vár rám, és a korábbi tapasztalatokból kiindulva igyekszem jó kedvvel végezni a rehabilitációt.

Olvasói sztorik