Hírek

Hamisítják a Fradi-jegyeket?

Vigyázat! A Ferencváros–Újpest rangadó után ismét hamisított belépők kerülhetnek forgalomba!

Kapcsolódó cikkek

Áruld el, melyik a kedvenc magyar labdarúgócsapatod, és nyerj egy iPhone 5-öt a Rangadótól. Klikk és like! A sorsolást március 20-án tartjuk közjegyző előtt.

A vasárnapi Budapest Honvéd – Ferencváros mérkőzésre az előzetes igénylések alapján sokkal több vendégjegyre lenne szükség, mint amennyit a hazai klub ki tud adni.

A múlt vasárnapi Fradi–Újpest derbire akkora volt az érdeklődés, hogy megjelentek a jegyüzérek, és hamisított jegyeket is forgalomba hoztak. Várható, hogy lesznek olyan ferencvárosi szurkolók, akik a Honvéd elleni rangadóra is minden áron be akarnak jutni, akár felárral vásárolt jeggyel is.

A hamisított jegyek minden bizonnyal a nem hivatalos jegyértékesítési hálózatban, a stadionhoz közeli utcákban, a pénztárak közelében bukkannak majd fel. Az MLSZ honlapján megjelent közlemény óvatosságra inti a szurkolókat, akiket arra kérnek, hogy igyekezzenek jegyüket hivatalos helyeken megvenni.

Zsebből kipengetik a büntetést

Az FTC-t visszaesőként kétmillió forintra büntette az MLSZ a vasárnapi mérkőzésen történt súlyos rendezési hiányosságok, a hazai szurkolók által pirotechnikai eszközök bevitele, használata és bedobálása, sértő, rasszista tartalmú transzparensek bevitele, kihelyezése, továbbá különböző rendzavarásai miatt.

A büntetés hírére számtalan megkeresés érkezett a klubhoz, amiben a szurkolók jelezték hozzájárulási szándékukat a pénzbüntetés befizetéséhez. Volt olyan szimpatizáns, aki már el is juttatott egymillió forintot a klubhoz!

A Fradinál lehetőséget biztosítanak további befizetésekhez, és amennyiben nagyobb összeg folyna be, mint a büntetés mértéke, akkor a fennmaradó pénzt az utánpótlás kapja meg – írja a klub honlapja.

Olvasói sztorik