Hírek

Mészöly és Kozma Angliában

Az Everton menedzsere, David Moyes fogadta Mészöly Gézát és Kozma Istvánt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Mészöly Géza, az U19-válogatott szövetségi edzője, valamint Kozma István ezen a héten Liverpoolban vesz részt tanulmányúton. A két szakember tavaly járt már több neves egyesületnél (Manchester United, Manchester City, Galatasaray, Bursaspor és az utánpótlás-neveléséről híres stockholmi Brommapojkarna), a sor 2013-ban Liverpoolban folytatódik – írja az MLSZ honlapja.

Szerdán az Everton utánpótlásképző akadémiáján jártak és négy korosztály edzését tekintették meg, majd megnézték az Everton – West Bromwich Albion Premier League-találkozót. Csütörtökön az Everton vezetőedzője, David Moyes fogadta a magyar szakembereket, betekintést engedve az első csapat életébe. A közösen elfogyasztott ebéd során először felidézték a korábban Kozma Istvánnal együtt töltött éveket (a skót Dunfermline FC csapatában játszottak együtt hajdanán), majd a vendéglátó angol klub felépítését vázolta a menedzser.

Pénteken a Liverpool akadémiájára látogattak el az edzők, illetve megtekintették a vasárnapi bajnokijára készülő felnőtt csapat edzését is. A hétvégén két mérkőzés szerepel még a magyarok programjában, szombaton az Everton – Aston Villa, vasárnap pedig a Manchester City – Liverpool bajnoki találkozó.

Olvasói sztorik