Hírek

Putnok a célállomás

Üveges Szabolcs a borsodi NB II-es csapatban folytathatja pályafutását, sorsa csütörtökön eldől.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Üveges Szabolccsal télen bontott szerződést az Újpest FC. A fiatal középpályás azóta csapatot keres, és a hírek szerint egyre közelebb került az NB II Keleti-csoportjában szereplő Putnok VSE együtteséhez. A Rangadó.hu megkeresésére a 21 éves játékos elmondta.

– Az utóbbi időben a Putnok edzéseit látogatja, sőt játszott is felkészülési meccseken. Megtalálta új csapatát?
– Valóban játszottunk két edzőmeccset, az elsőt a múlt héten a DVSC-DEAC, a másodikat pedig szerdán a Bükkábrány ellen. Nagyon jól éreztem magam a pályán, végig jó volt a közeg. Szeretném itt folytatni a pályafutásomat. Szerencsére a vezetőknek is tetszett a játékom, így remélem, már csütörtökön eldőlhet a sorsom.

– Keresték máshonnan is?
– Kecskemétről érdeklődtek irántam, de nekem most az a fontos, hogy folyamatosan játéklehetőséghez jussak. Putnokon pedig erre több esélyem lesz. Azt el kell mondanom, hogy nagyon jó kis csapat formálódik itt, van több ismerősöm is a keretben. Remélem, sikerül ideszerződnöm – mondta a Rangadó.hu érdeklődésére Üveges Szabolcs.

Nos, a Putnok VSE szerdán 13 gólt lőtt Múcsonyban az NB III-as Bükkábrány elleni edzőmeccsen. Koszta Péter vezetőedző a boon.hu oldalon elmondta, hogy két román futballistával, a védő Marius Morarral (FCM Turda), illetve a csatár Ciprian Stanciuval (CS Afumati) megegyeztek, így ők biztosan a borsodiaknál folytatják. A bosnyák kapus, Efendics Faris (FK Gorazde) is minden bizonnyal szerződést kap, és ugyanerre meg van az esély az Újpestről érkezett Üveges Szabolcs esetében is. A kameruni Pierretől és Davidtől azonban már elköszöntek. A szakvezető a következő előkészületi összecsapáson – amelyet szombaton 13 órától szintén Múcsonyban rendeznek egy amatőr brazil csapat ellen – még két labdarúgót szeretne megnézni.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik