Hírek

Tíz hiányzója van a Haladásnak

A fiatal Németh Márió bemutatkozik a szombathelyiek Ligakupa-meccsén a Honvéd ellen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Ligakupa harmadik fordulójában szerdán 17 órai kezdettel a Budapest Honvédot fogadja a Szombathelyi Haladás. Artner Tamás vezetőedző a lehető legerősebb csapatot küldi pályára, de mivel tíz játékosa hiányzik válogatott kötelezettség vagy sérülés miatt, bizalmat szavaz az NB II-es csapatban futballozó, 17 éves Németh Máriónak is.

– Minden mérkőzésen győzni akarunk, így nyerni szeretnénk a Ligakupa-találkozón is – jelezte a klub hivatalos honlapján Artner Tamás. – A válogatott mérkőzések miatti kéthetes szünetet arra használjuk fel, hogy játékban tartsuk a fiúkat, így a lehető legerősebb összeállításban lépünk pályára a Honvéd ellen. Azt nem tudom, hogy a kispestiek milyen csapattal érkeznek, de mi amúgy is elsősorban saját magunkra koncentrálunk.

A szombathelyi játékosok közül Halmosi Péter a felnőtt válogatotthoz utazott, de az orvosi vizsgálat combhajlítóizom-sérülést állapított meg nála, ezért visszatért a vasi megyeszékhelyre, de nyilván nem játszhat. Jagodics Márk, Szakály Attila, Gyurján Bence és Ugrai Roland az U20-válogatottnál van. Kulcsár Kornél a vasárnapi NB II-es meccsen kisebb agyrázkódást szenvedett, Korolovszky Gábor, Kenesei Krisztián és Búrány Zoltán kisebb sérüléssel bajlódik, Iszlai Bence pedig beteg. A sérüléséből felépült Radó Andrásnak a klub kérésére nem kellett elutaznia a korosztályos válogatotthoz, ő tehát elvileg bevethető. A fiatal Németh Márió két NB II-es meccsen három gólt szerzett, ezért Artner megnézi, mire képes a felnőttek között, így ő kezd majd a középpálya bal oldalán.

Kispesti részről sem lesz teljes a keret, mert Bjelkanovics, Délczeg, Kostics és Rajics is sérült.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik