Hírek

Vanczák Vilmos is a keretben

Még nem forrt össze az arccsontja, de kedd este csatlakozik a válogatotthoz.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az Észtország és Törökország elleni világbajnoki selejtezőkre készülő válogatott keret két tagja, Varga József és Halmosi Péter hétfőn nem tudott a többiekkel együtt edzeni Telkiben, mindketten orvosi vizsgálatokon vettek részt. A debreceni középpályás továbbra is a válogatottal készülhet, Halmosi Péter sérülése ezzel szemben nem teszi lehetővé az edzések folytatását, a Haladás játékosa már el is hagyta a telki edzőtábort – írja az MLSZ honlapja.

Egervári Sándor úgy döntött, hogy a távozó védő helyére Vanczák Vilmost hívja be az együttesbe. A svájci FC Sion védője az arccsonttörését követő operáció után, hétvégén már pályára lépett klubcsapatában, az orvosok egy speciális maszkban engedélyezték számára a játékot.

A szövetségi kapitány hétfőn előbb Vanczákot hívta fel telefonon, majd egyeztetett a svájci klub elnökével és sportigazgatójával is. A sioni vezetők rugalmasak voltak, és annak ellenére, hogy korábban nem kaptak hivatalos kikérőt a válogatott vezetőitől, beleegyeztek a labdarúgó hazautazásába. A védő kedd este érkezik meg Telkibe.

Olvasói sztorik