Hírek

Nem örülnek a portugál mester távozásának

Tóth Andás az új vezetőedző érkezéséig közösen irányítja a csapatot Fernando Festával.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Távozott az NB II Keleti-csoportjában szereplő Vasas SC csapatától a portugál vezetőedző, Joaquim Machado Goncalves. A vezetőség keresi a lehetséges utódot, de addig Tóth András, Fernando Festa és Gróf Attila irányítja a csapatot. Előbbi szakember a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, sajnálja a portugál mester távozását, de az élet nem áll meg, s dolgoznak tovább az eddigi módon.

– Mennyire érte váratlanul a csapatot a vezetőedző távozása?
– Igazából váratlanul ért, mivel egy remek szakember távozott tőlünk. Nem örültünk a döntésének, de természetesen elfogadjuk, és sok sikert kívánunk neki – kezdte Tóth András.

– A vezetőség új edzőt keres, de addig önök irányítják a csapatot.
– A vezetőség rövid időn belül fog hozni egy új edzőt. Külföldi és magyar szakemberek is képben vannak, nagy a valószínűsége, hogy már a héten megérkezhet az utód. Addig is Fernando Festával közösen felelünk a szakmai munkáért. Rá nagy szükség van, már csak a külföldi játékosokkal való kapcsolattartás miatt is.

– Ha mégsem sikerülne a hétvégéig senkivel sem megállapodni, akkor az edzői stábon belül ki lenne az elsőszámú vezető?
– Nem beszélhetünk hierarchiáról, ha így alakulna, akkor mindenképpen közösen irányítanánk, a csapat összeállításban és az edzések levezénylésében is együttműködünk.

Olvasói sztorik