Hírek

Edzőváltás a Vasasnál

Joaquim Machado Gonçalves távozott az angyalföldiektől.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A portugál tréner július végén, az új tulajdonos érkeztével vette át a Vasas irányítását. A legutóbbi hetek során családi okok miatt többször is haza kellett utaznia Portóba, majd ezek után a múlt héten a Vasas Futball Kft. vezetőitől szerződése felbontását kérte. A kontraktus megszűnés után Joaquim Machado Gonçalves elfogadta a szülőhazája másodosztályú bajnokságában szereplő Clubo Desportivo Feirense ajánlatát.

Varga Endre cégvezető:

– Mérlegre tettük az eltelt időszakot, és a klubtulajdonos Michael Budzinski úgy döntött, hogy nem gördítünk akadályt volt vezetőedzőnk távozása elé. Most keressük a megfelelő személyt, akivel elérhetjük a kitűzött célt, a feljutást. Pillanatnyilag két-három jelölttel vagyunk kapcsolatban, magyarokkal, külföldiekkel egyaránt. A végső szót ebben a kérdésben Budzinski úr fogja kimondani, a döntésig Tóth András, Fernando Festa és Gróf Attila irányítja a csapatot – adta hírül a vasassc.hu.

Machado irányításával a Vasas az NB II eddigi hét fordulójában kilenc pontot szerzett, két győzelme mellett három döntetlent ért el, kétszer pedig kikapott.

Az NB II Keleti-csoportjában ez volt a negyedik edzőváltás két héten belül: korábban Balmazújvárosban, Kazincbarcikán és Szolnokon is új tréner után néztek.

Olvasói sztorik