Hírek

Lépegetnek felfelé a létrán

Koós Gábor szerint a Ferencváros ellen sem lehet más céljuk, mint pontot, vagy pontokat szerezni.

Kapcsolódó cikkek

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

Az elmúlt fordulóban Pakson megszerezte első bajnoki győzelmét a az újonc Egri FC. A csapat támadója, Koós Gábor eddig mind az öt bajnokin kezdőként lépett pályára, és a Videoton otthonában gólt is szerzett. A Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, a siker lélektanilag is nagyon fontos volt a csapat számára, amiből a Ferencváros elleni bajnokira is meríthetnek.

– Lehet mondani, hogy az első győzelem megszerzésével megtört a jég, és jönni fognak a jó eredmények?
– Bízunk benne, hogy jó útra térünk. Nagyon fontos volt ez a paksi győzelem lélektanilag is, hiszen pariban voltunk a Videotonnal és a Diósgyőrrel is, de a várt eredmény eddig elmaradt. Lépegetünk felfelé a létrán, minden egyes siker megerősít minket abban, hogy elérjük a célunkat. Ki kell harcolnunk a bennmaradást, és én hiszek benne, hogy ez sikerülni is fog – magyarázta a Rangadó megkeresésére a 26 éves támadó.

– Milyen előjelekkel várják az edzőváltáson átesett FTC elleni találkozót?
– A Ferencváros nagyon jó csapat, még idegenben is. Tegnap játszottunk egy edzőmeccset egy arab másodosztályú együttes ellen, ez is a hétvégére való felkészülésünket szolgálta már. Annak ellenére, hogy Debrecenben rendezik meg a találkozót, akkor is mi leszünk a hazaiak, így nem lehet más célunk, mint pontot, vagy pontokat szerezni a zöld-fehérek ellen.

– A stadionmizéria zavarja még a játékosokat, vagy most már megbékéltek a helyzettel, hogy nem lehet Egerben játszani a hazai mérkőzéseket?
– Hátráltatja a csapatot, de túl kell lépnünk ezen. Természetesen jobb lenne a megszokott környezetünkben játszani, több egri néző is ki tudna látogatni, de hát ez van. Nekünk játékosoknak függetlenítenünk kell magunkat a helyzettől, és a soron következő mérkőzésekre kell koncentrálnunk.

Olvasói sztorik