Hírek

„A három gól túlzott”

21 játékossal utazott Belgiumba a DVSC-TEVA küldöttsége.

Kapcsolódó cikkek

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

Az FC Bruges elleni Európa Liga-selejtező visszavágó csütörtökön 20:30-kor kezdődik. A magyar bajnok a nyíregyházi első meccsen 3-0-s vereséget szenvedett. Ezúttal sem lép majd pályára Selim Bouadla, akit el sem vittek Belgiumba, mert a sérülése még mindig nem jött helyre teljesen.

Kondás Elemér, a DVSC-TEVA vezetőedzője a holnapi, Brugge elleni mérkőzéssel kapcsolatban elmondta, hogy a sikerhez gólt kell lőni, de nem mehetünk fejjel a falnak.

– Nagyon nehéz mérkőzés elé nézünk, hiszen az ellenfelünk háromgólos előnyből várja az összecsapást, de szeretnénk jó eredményt elérni, és ennek érdekében mindent megteszünk – idézi Kondás Elemér szavait a klub honlapja. – Luis Ramos kiesése után még kérdéses, hogy állunk fel. Meglátjuk, hogy azok a játékosok, akik kiszemeltek, milyen állapotban vannak. Holnap ebéd előtt van taktika, akkor hirdetjük ki a kezdőt. Bár nagy a hátrány, de nem kell egy ilyen mérkőzés előtt biztatni a játékosokat. Ha motiválni kellene őket, akkor nagy probléma lenne. Hazai pályán jó meccset játszottunk, főleg az első félidőben, de amikor emberhátrányba kerültünk, az ellenfelünk kihasználta. Úgy gondolom, a három gól túlzott, ám holnap biztos nem feltartott kezekkel lépünk pályára. A sikerhez gólt kell lőni, ehhez támadni is kell, de nem mehetünk fejjel a falnak. A belgák nyugodtabban és kivárásra játszhatnak, erre nagyon kell figyelnünk, nehogy lekontrázzanak minket.

Varga József szerint a Brugge csapatként funkcionál jól, de szerinte ezen a téren a Loki is van olyan erős, éppen ezért képesek lehetünk jó eredmény elérésre.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik