Hírek

Kondást bosszantja a kapott gól

A Debrecen vezetőedzője azt kapta a BATE Boriszov elleni mérkőzéstől, amit várt.

Kapcsolódó cikkek

Fogadj pénz nélkül a londoni olimpia eseményeire, és nyerd meg a legújabb iPhone-t a Rangadó.hu Facebook játékán!

A DVSC-TEVA szerdán 1-1-es döntetlent játszott a fehérorosz BATE Boriszov otthonában a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörének első mérkőzésén. A vezetést a csereként beállt Ibrahima Sidibe révén szerezte meg a magyar csapat a 68. percben, ám a hosszabbításban egyenlített az ellenfél: egy szabadrúgás után éppen a szenegáli támadóról pattant a hálóba a labda. Kondás Elemér vezetőedző szerint a szünet után sokkal jobban játszott csapata.

– Nehéz meccsre számítottunk, és tulajdonképpen azt is kaptuk, amit vártunk – kezdte értékelését Kondás Elemér a klub honlapján. – Minden mérkőzésre úgy készülünk, hogy nyerni szeretnénk, tudtuk, hogy nagyon nehéz lesz Boriszovban, mert a BATE jó csapat. Sajnos az első félidőben kicsit pontatlanok voltunk, az ellenfél többet birtokolta a labdát. A szünet után sokkal jobban játszottunk, a megszerzett labdákkal jól sáfárkodtunk, és egy szép támadás végén sikerült megszerezni a vezetést. Sajnos a végén rengeteg szabadrúgást végezhetett el a hazai csapat a tizenhatosunk környékéről, és egy ilyen után öngólt vétettünk. A hazai mérkőzésen megteszünk mindent annak érdekében, hogy továbbjussunk. Arra készültünk, hogy szeretnénk gólt rúgni Boriszovban, lehetőleg nem kapni, valamint elkerülni a vereséget. Kétharmad részét sikerült megvalósítanunk, sajnálatos a bekapott találat, és még bosszantóbb, hogy mi rúgtuk magunknak.

https://www.youtube.com/watch?v=KCTHNlvm__k

A visszavágóról eltiltás miatt hiányozni fog a DVSC egyik kulcsembere, Varga József, aki az albán Skenderbeu elleni meccsek után Fehéroroszországban is sárga lapot kapott, tehát összegyűlt az eltiltást érő három figyelmeztetése. Súlyos fegyelmezetlenségre és könnyelműségre utal, hogy reklamálásért gyűjtötte be harmadik sárgáját a szerdai meccs hajrájában.

A Boriszov keret ellenben bővülni fog, hiszen a fehérorosz válogatott elbúcsúzott a londoni olimpia küzdelmeitől, ami azt jelenti, hogy hat játékos visszatérhet a BATE-hoz, és ott lehet a jövő keddi, nyíregyházi visszavágón. Közöttük van Renan Bressan is, akit a gárda legértékesebb játékosának tartanak.

Olvasói sztorik