Hírek

A fehérorosz bajnok vendégeként

A fehérorosz BATE Boriszov otthonában lép pályára szerda este a DVSC.

Kapcsolódó cikkek

Fogadj pénz nélkül a londoni olimpia eseményeire, és nyerd meg a legújabb iPhone-t a Rangadó.hu Facebook játékán!

A Bajnokok Ligája-selejtező harmadik fordulójának komoly a tétje, a győztes ugyanis legrosszabb esetben is az Európa Liga főtábláján szerepelhet majd – írja az MTI.

A Debrecen az előző körben az albán Skenderbeu együttesét búcsúztatta, az első találkozón 1-0-s vereséget szenvedett, a nyíregyházi visszavágón azonban 3-0-ra győzött.

Kondás Elemér csapata – amely a hazai bajnokságban legutóbb a 2010–2011-es szezon utolsó fordulójában kapott ki – jó előjelekkel várja az összecsapást, ugyanis az OTP Bank Liga elmúlt hétvégi rajtján 4-1-re kiütötte az előző szezonban bronzérmes Győrt.

A BATE Boriszov az elmúlt években többször is a Bajnokok Ligája főtábláján szerepelt – tavaly az utolsó kvalifikációs szakaszban a Sturm Graz búcsúztatásával jutott be a csoportkörbe, ahol hazai pályán 1-1-et ért el az olasz AC Milan ellen –, ám most a fehérorosz bajnokcsapatból öt futballista is hiányzik, aki a válogatottal a londoni olimpián szerepel (bár közülük két kapus, és egyikük sem a klubcsapat kezdő hálóőre). A BATE vezetői ugyanakkor megpróbálták pótolni a hiányzókat, többek között ezért szerződtették egy hónapra a német Stuttgartot, az angol Arsenalt és a spanyol FC Barcelonát is megjárt Alekszandr Hlebet.

A 18 órakor kezdődő összecsapást – amelyet a svájci Sascha Kever vezet majd – az m2 televízió élőben közvetíti.

Olvasói sztorik