Hírek

Mentálisan is készül a Debrecen

A DVSC-TEVA játékosai a hétfői nap jelentős részét Erdőspusztán töltötték.

Kapcsolódó cikkek

Fogadj pénz nélkül a londoni olimpia eseményeire, és nyerd meg a legújabb iPhone-t a Rangadó.hu Facebook játékán!

Kondás Elemér vezetőedző hétfő délelőtt edzést tartott a játékosainak, majd a csapat buszra ült, és az Erdőspuszta Club Hotel felé vette az irányt. A labdarúgók megnézték az Európa Liga-ellenfél, a BATE Boriszov egyik meccsét, a szakmai stábbal elemezték a fehéroroszok játékát, emellett mentális felkészítésen is részt vesznek Szabó György pszichológussal.

A csapat repülőgépe kedden délelőtt száll fel Debrecenből, és bő másfélóra út után landol Minszkben. A csapat szálláshelye is a fehérorosz fővárosban lesz, innen megy majd át a társaság Boriszovba, mivel Kondás Elemér a mérkőzés helyszínén vezeti majd le az edzést. Szerdán délelőtt a szakmai stáb még egy átmozgató tréninget tart.

Az összecsapás után a Loki ezúttal nem tölt ott még egy éjszakát, hanem rögtön visszaindul. Ha minden jól alakul, éjfél után nem sokkal már itthon is lesz a küldöttség. Pihenésre azonban nem sok idő lesz, mert pénteken már indul a csapat Kaposvárra, ahol szombaton bajnoki meccsen szerepel – áll a klub honlapján.

Olvasói sztorik