NB I

Mégsem szakadt a térdszalag?

Münchenben vizsgálják a Debrecen szerb kapusát, Nenad Novakovicsot.

Kapcsolódó cikkek

Fogadj pénz nélkül a londoni olimpia eseményeire, és nyerd meg a legújabb iPhone-t a Rangadó.hu Facebook játékán!

Súlyosan megsérült szombaton, a Győr elleni rangadón a 4-1-re nyerő DVSC kapusa, Nenad Novakovics, akit hordágyon kellett levinni a pályáról. A szerb játékos a meccs után sem tudott lábra állni, és a helyszínen végzett rögtönzött vizsgálatok alapján úgy tűnt, belső szalagszakadást szenvedett – írja a klub honlapja.

Hétfő délelőtt MRI-vizsgálaton járt. A lelet alapján az elülső keresztszalag és az oldalszalagok épnek tűnnek, viszont az ízületi felszínen, két és fél centis területen van egy kissé kimélyült beroppanás. Belső szalagsérülések esetében azonban pontos diagnózist csak úgy tudnak felállítani az orvosok, ha felnyitják a térdet. Novakovics kedden átesik egy ilyen beavatkozáson, méghozzá Münchenben. Egy olyan specialista vizsgálja majd, aki korábban is kezelte már a kapust.

A Győr elleni meccsnek még egy áldozata volt, Varga József személyében. A válogatott játékos keddtől ismét a csapattal edz. A betegséggel bajlódó Bódi Ádám is jobban van, és elutazik a csapattal Fehéroroszországba, ugyanakkor Selim Bouadla továbbra sem állhat a szakmai stáb rendelkezésére.

Olvasói sztorik