Hírek

A Sport TV-n rajtol a szezon

Továbbra is kiemelt szerepet szán a magyar labdarúgásnak a Sport TV.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Pénteken 16:45-től a Sport1-en a 2012–2013-as szezon első mérkőzését, a Haladás Sopron Bank és az újonc Egri FC összecsapását is közvetítik – írja az MTI.

A csatorna – amely a közmédiával együtt közvetíti az első osztályú bajnokságot – közleményében jelezte, hogy az első három fordulóból 12 mérkőzést, közte a Ferencváros három, a címvédő Debrecen két, és a Videoton egy találkozóját közvetíti.

A Sport1-en szombaton 16:45-től a Paks–Pécs, 20:30-tól pedig a Ferencváros–Kecskemét bajnoki mérkőzést láthatják a szurkolók. Vasárnap a Sport2 18:15-től a Videoton és a Pápa összecsapását közvetíti.

A Sport TV a vasárnap esti Harmadik Félidő mellett további kísérőműsorokkal készül: csütörtök esténként a Zuhanyhíradó visszapillantó és előretekintő lesz egyszerre, míg szombaton a Mezeket Fel! már kedvcsináló lesz a futballmenühöz. A közvetítések és a műsorok fordulónként összesen 15 órát szentelnek a magyar labdarúgásnak, és ez a szám szeptembertől a Magyar Kupa, valamint a Ligakupa elindulásával tovább növekszik.

Olvasói sztorik